2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکنارپدرشوهرم زندگی میکنیم ازبعدماه عسل جزخونه مامانموخونه فامیلای مادیگه جایی تنهانرفتیم'به خدامیترسم اسم مسافرت بیارم هرجامیخوایم بریم میره به باباش اینام میگه بیاییداونام ازخداخواسته'خانواده شوهرم اصلاخوش سفرنیستن پدرشوهرم که همینطوریش گنداخلاق تومسافرتم نه جایی میتونم باشوهرم برم نه باهم راحت باشیم چندماه پیش تومشهدیه خونه ۲خوابه گرفتیم منوشوهرم رفتیم اتاق بخوابیم۲روزدیگش گفت عین گاورفتیدتواتاق خوابیدیدطارف نزدیدحالااگه پدرمن این حرفا میزدتاآخرعمرمیگفت ولی حرف بابای خودشاحرف نمیکنه
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
تواین چندروزعیدترسیدم بگم بریم جایی اون روزبهش گفتم خواهش میکنم تنهایی بریم نه باخانواده تونه باخانواده من انقدردلم پربودگریه کردم گفت باشه حالاگریه نکن فرداش رفتم بالامیبینم اونجابرنامه مسافرت میچینه خسته شدم ازاین کارای شوهرم خیلی ببخشیدمثل سگ ازپدرش حساب میبره خیلیم دوسش داره
پدرشوهرم خیلی اذیتم میکنه ولی شوهرم یامیگه شوخی میکنه یامیگه ازپدرم ناراحت نشوخودشم میدونه اخلاق پدرش گنده ولی زیادبه روم نمیاره توهمه چیزمون دخالت میکنه ولی شوهرم خودشازده خریت