2777
2789
عنوان

کیا از بیمه سر در میارن؟

339 بازدید | 7 پست

دوستان الان یه طرحی اومده بین وزارت بهداشت و تامین اجتماعی

که دانشجوهای علوم پزشکی میتونن با پرداخت حق بیمه، سابقه بیمه براشون محسوب بشه

الان سوالی که برام پیش اونده،یعنی باید شغل دانشجویی باشی که این بیمه شاملت باشه؟یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجو بودن خودش برات شغل محسوب میشه.یه مبلغی تعیین میکنن بعنوان پرداخت بیمه .بنظرم اگر سابقه براتون ...

واقعا؟پس یعنی لازم نیست بیمارستان یا جایی کار کنی تا بهت تعلق بگیره؟مطمئنید؟😅

اخه انگار یکی گفت باید دوران دانشجوییت یه جایی کار کنی و فلان

این طرح جدیده و اصلا تعداد کمی اطلاعات دقیق دارن،روی کاغذ شامل همه ی دانشجویان و نه حتی فقط علوم پزشکی میشه،تا کلی تبصره و پرانتز بهش اضافه نشده،حتما اقدام کن،

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

واقعا؟پس یعنی لازم نیست بیمارستان یا جایی کار کنی تا بهت تعلق بگیره؟مطمئنید؟😅

بله دیگه الان برای دانشجوها شغل محسوب میشه دیگه مزایا براتون گذاشتن دیگه.قبلا از این طرحا نبود.استفاده کن برات سابقه میشه بعدا بخاطر این کارت از خودت تشکر میکنی .نمیگم خیلی عالیه اما از الان سروع کنی بعدا زودتر میتونی بازنشسته شی