2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید مشکل پوستی

95 بازدید | 11 پست

سلام من دیشب سفیده تخم مرغ زدم به صورتم بعدش که شستم با یخ صورتمو ماساژ دادم صبح بیدار شدم تنام صورتم قرمز انگار سوخته چیکار کنم دارک سکته میکنم اینطور نمونه

برای تعجیل در فرج و سلامتی امام‌زمان (عج)صلوات🌹

حساسیت داشتی

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اشتباه کردین خب،سفیده تخم مرغ خاصیت لیفت و سفت و خشک کردن پوستو داره رطوبت پوستو میگیره بعدشم یخ زدی دیگه بدتر،بیشتر پوستتون خشک کردی،الانم مشکلی نیست فقط با یه روغن طبیعی اروم ماساژ بده یا یه کرم ترمیم کننده از داروخانه بگیر بزن به صورتت..سفید تخم مرغ به تنهایی مشکلی نداره خیلی هم خوبه برای پوست،شما شیوه استفاده ات یکم اشتباه بوده همین

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
نه چندبار زدم اینطور نشدم این سری اینطور شدم کفتم شاید چون بعدش یخ زدم اینطور شده

کلا مواد طبیعی زدن ب پوست خیلی بد

حساسیت زاست

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
من فک کردم بهتر مواد شیمیایی چه غلطی کردم

ن چون دوز کنترل نشده است و مواد طبیعی ذاتا برای پوست حساسیت ایجاد میکنن حالا واسه بعضیا فوری نشون میده بعضیا درازمدت