2777
2789
عنوان

🔴خانوم خونه باید......🎲🎲🎲🎲

186 بازدید | 12 پست

بیاید از تجربه های زندگیتون بگین.... 

به ما کم سن ها یاد بدین

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم خونه بایددد؟؟؟ نه نه ، هیچ باااایدیییییی در زندگی وجود نداااااارهههههههه

باز شروع کردن ..

یعنی محاله تو تاپیک ساز مخالف نزنن طرف عین ی مبالغه بود حرفش 😐😐😐

🎈🌼ی صلوات کوچولو برا ظهور امام زمان میفرستی ؟ مرسیییی که میفرستی ایشالله ب آرزوت برسی خوشگله ⁦💫😁
باز شروع کردن .. یعنی محاله تو تاپیک ساز مخالف نزنن طرف عین ی مبالغه بود حرفش 😐😐😐

کسی شروع نکردددد خانم محترمم منم مثل خیلییی از افراد اومدم نظرم رو گفتم😇

(My profile picture is me ,please don't copy)

خانم خونه باید به خودش برسه 

برای خودش ارزش قائل بشه 

بره تفریح و حال روحیش رو تقویت کنه

باید وابسته همسرش نباشه که فکر کنه بدون اون لنگه

باید همیشه احترامش حفظ بشه

باید همیشه بهترین باشه برای خودش👍👍👌👌👌👌😁😁😁

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

همیشه بااحترام با شوهرش رفتار کنه.همیشه تمیز و معطر باشه تو خونه.خوش اخلاق باشه.اسراف کار نباشه.پول تو جیبی ماهانه از شوهرش بگیره در حد توان شوهرش.بوی غذاش تو خونه بپیچه.انقد شوهرشو از محبت سیراب کنه که شوهرش به هیشکی نگاه نکنه..

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

پیش خانواده ی شوهرت اصلا حرف نزن در هیچ موردی وصمیمی نشو بخصوص با جاری.....پیش شوهرتم هیچ وقت از خانوادت واسرار زندگیاشون نگو به هیچ وجه.....بهش رو نده اونم حرفی بزنه پشت خانوادت حتی اگه از کسی ناراحتی داشته باشی به شوهرت نگو.....هروقتم بین خودتو شوهرت دعوا یا بحثی پیش اومد تو خونت بین خودتون حل کنین از اول باشوهرتم قرار بزار هرکدورتی بینمون شد به هیچ کس نمیگیم حتی اگه قهر هم باشیم بین خودمون وتوخونه ی خودمون باشه ....حتی اگه قهر باشیم جایی باشیم بروز نمیدیم عادی حرف میزنیم میاییم خونمون بازم ادامه میدیم .....هیچ وقت راهی باز نکن شوهرت از خانوادت انتظار مالی داشته باشه .....زیاد نرو خونه ی خانواده ی شوهر ....فقط تو خونه مادرشوهر کمکی خواستی بکن هیچ وقت تو خونه های جاریا یا خواهرشوهرا کار نکن همینطور نزار تو خونت کاری بکنن تا انتظاری ازت نداشته باشن....احترام بزار برای همشون همیشه اما نزار وظیفه بشه برات ....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
همیشه بااحترام با شوهرش رفتار کنه.همیشه تمیز و معطر باشه تو خونه.خوش اخلاق باشه.اسراف کار نباشه.پول ...

اگ شوهرش بش محبت نگنه چی؟

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
پیش خانواده ی شوهرت اصلا حرف نزن در هیچ موردی وصمیمی نشو بخصوص با جاری.....پیش شوهرتم هیچ وقت از خان ...

چقد قشنگ و بجا بود حرفات

چقد قشنگ و بجا بود حرفات

اینا تماما تجربیات خودمه ....همشونم عمل میکنم....یکیمهیچ وقت توخونه ی هیچ کدومشون نمون فقط یه وعده بمون....حتی شوهرتم زیاد تو خانواده ی خودت وارد نکن تا اسرارتونو بفهمه...من همه ی اینا عمل کردم الان خیلی خیلی راحتم ....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
اگ شوهرش بش محبت نگنه چی؟

عب نداره ادامه بده محبت انرژی وقدرتی داره که آدم رو به زانو درمیاره بلاخره شرمندش میکنه