2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم نمیاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 45 پست

همکاری 

دوست نزدیکی نداره ک ازش بخای کمکت کنهـ

اخه دوربین بستن تو  اون موقع شب عجیبه 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
کاری نداره که همون تعقیب کردن بهترین کاره چیمیشه مگه اگر با داداشت یا فامیل نزدیک باشه بهتره خودتم ا ...

پلاکارو می‌شناسه خیلی زرنگه باید اسنپ بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم بخاطر کارش گاهی وقتا نمیاد خونه یا دیروقت میاد گوشیشم نمیده بهم ولی شدیدا بهش اعتماد دارم حتی وسط ده تا زنم ک باشه خاطرم جمه چون ذاتش درسته 

راستی علت اینکه گوشیشو نمیده.بهم یه بار رمزشو یاد گرفتم رفتم چکش کردم هیچی پیدا نکردم فقط تو گروه همکاراش شوخیای بدی میکردن باهم و یه جا هم با خواهرش پشت سر اون یکی داداشش غیبت و گله و شکایت کرده بودن ک‌ من بی اطلاع بودم کلا دوست نداره مسایل خونوادگیشو‌ من بدونم 

حالا شما هم باید شوهرتو بشناسی از ذات و درونش خبر داشته باشی بعد قضاوت کنی

شوهر منم بخاطر کارش گاهی وقتا نمیاد خونه یا دیروقت میاد گوشیشم نمیده بهم ولی شدیدا بهش اعتماد دارم ح ...

شوهرم میگه کاریه فقط همین حتی وقتی زنگ میخوره گوشیشم بدش میاد من سرمو کنم اون سمت ک کی زنک میزنه اما خودش کلللل گوشی منو زیرورو کرد نمیدونم چشه

شوهر منم بخاطر کارش گاهی وقتا نمیاد خونه یا دیروقت میاد گوشیشم نمیده بهم ولی شدیدا بهش اعتماد دارم ح ...

درهرصورت اگر دوس نداره مسائل خانوادگیشو بدونی میتونه پاک کنه یا اینکه شوخیای بد دوستاش که اشکالی نداره بچه دوساله که نیستی میدونم گوشی شخصیه ولی بنظرم هیچ دلیلی نداره که گوشی دست زنش نده

درهرصورت اگر دوس نداره مسائل خانوادگیشو بدونی میتونه پاک کنه یا اینکه شوخیای بد دوستاش که اشکالی ندا ...

اولا خیلی خوب بود الانا چون مادرش همش منو پیشش بد میکنه میترسم😔

درهرصورت اگر دوس نداره مسائل خانوادگیشو بدونی میتونه پاک کنه یا اینکه شوخیای بد دوستاش که اشکالی ندا ...

خب بعضیا اینطورین نمیتونم بخاطر گوشی‌ندادنش ک اوقات خودمو خودشو تلخ کنم چند باری غیرمستقیم گوشیشو‌چک کردم اوایل حتی مجازیاشو رو گوشی خودم نصب کردم هیچی ازش ندیدم دیگه تصمیم گرفتم ب اعتقاداتش احترام بزارم درضمن اونم اصلا گوشی منو چک نمیکنه 

اولا خیلی خوب بود الانا چون مادرش همش منو پیشش بد میکنه میترسم😔

اخه چرا بد میکنه واقعا که چقد زن نفهمی هست با خودش فکر نمیکنه که این دیگه الان بچه دارن اونوقت اینکارارو میکنه ناراحت نباش دختر شاید واقعا چیزی نیست همچی بسپار به خدا ماه پشت ابر نمیمونه 

خب بعضیا اینطورین نمیتونم بخاطر گوشی‌ندادنش ک اوقات خودمو خودشو تلخ کنم چند باری غیرمستقیم گوشیشو‌چک ...

اره عزیزم هرکس یه اخلاقیاتی داره دیگ نگفتم بخاطر گوشی باهاش جنگ کن که اشکالز نداره مهم اینه شما بهش اعتماد داری 

اخه چرا بد میکنه واقعا که چقد زن نفهمی هست با خودش فکر نمیکنه که این دیگه الان بچه دارن اونوقت اینکا ...

خدا کنه اینجوری نباشه اما اگه باشه میدونم چیکار کنم