2777
2789

سلام بچه ها خوبین ؟ 

بچه ها من یه داداش۱۸ ساله دارم خودمم ۲۸ سالمه 

همش میگم نوجوونه باهاش خوب باشم 

البته کلا مهربونم با همه و شخصیت مظلوم و آروم و خیلی شکننده دارم 

با داداشم بیشتر مهربونم یعنی واقعا هیشکی رو ندیدم انقد خوب باشه با خواهر یا برادرش 

ولی کاری که داداشم میکنه اینه که همش باهام دعوا راه میندازه و منو میزنه جوری که زورش زیاده نمیتونم تلافی کنم 

یا میترسم بزنم اون منو بدتر بزنه 

امروز یهو یجوری بهم حمله کرد و تو سر و صورتم زد و به شکمم لگد زد که هنوز درد دارم 

بدتر همیشه  دلم میشکنه که انقد بدبختم که اینهمه خوبم ولی این چیزا سر من میاد 

مامانم که نمیتونه کاری کنه خودش ذله شده از دست داداشم 

در حال حاضر هم شرایطشو ندارم برم جدا زندگی کنم 

نمیدونم چیکار کنم 😞😞 

سر چی میزنه؟ الکی؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه این رفتار در خانواده نزدیک سابقه نداره و کلا ذات بدی نداره شاید به خاطر بلوغ و به هم ریختگی مزاجش اینطوری شده پیشنهاد میکنم متخصص طب سنتی ببرینش تا کمی متعادل بشه . من محقق طب سنتی هستم علائم غلبه صفرا رو داره 

مردم هیچ به ما نمیدهند که ما خودمان از به دست آوردنش عاجز باشیم !
خوب ظرف پرت کن تو صورتش بعدم ی چماق بگیر تو دستت انقدر بکوب تو مخش ک بیهوش شه 

همون دیگه میترسم چیزیش شه یا من بمیرم یا اون 

وگرنه اره یه چیزی دستم باشه میتونم 

سلام عزیزم

منم یه برادر دارم که 9 سال ازم کوچیکتره

ناخاسته بوده بعد از 4 تا بچه پشت سر هم

دوتا داداش دارم بزرگتر ازون بودن آدم حسابش نمی کردن من دلم براش میسوخت بازیاش با من بود درساش بود

تااینکه تا دبیرستان بیشتر نخوند دیپلمشو نگرفت ترک تحصیل کرد

من دوسال ازدواج کردم اومدم ی شهر دیگه

اوایل بمن زنگ میزد پیام میداد

ولی چندباری از شوهرم ماشین میخاست منم ترسیدم یکم معمولی باش برخورد کردم خودمم تو زندگیم ب مشکل خورده بودم میترسیدم انفاقی بیفته

داداش منم اینجوریه ولی نمیزد... اما گاهی وسیله میشکوند... یبارم حوصله نداشت پیش شوهرم باهاش شوخی کردم منو ضایع کرد گفت چی می گی؟؟؟ 

سیگاری شد کلی غصه خوردم براش... سربازیشم مونده

گفتم بدونی تنها نیستی دنیا همینه

حالا بگذریم اون دوتا داداش بزرگترام هم کلی اذیتا کردن....... 

خدا بزرگه....

سر چی کتک میزنه؟؟؟ 

همون دیگه میترسم چیزیش شه یا من بمیرم یا اون  وگرنه اره یه چیزی دستم باشه میتونم

من خودمو بیست سالمه داداشم هفده دعوا میکنیم یعنی در حد مرگ همو میزنیما😂

نمیدونم والا ولی باید ینفر بترسونتش فایده نداره اینطوری

عزیزم اگه این رفتار در خانواده نزدیک سابقه نداره و کلا ذات بدی نداره شاید به خاطر بلوغ و به هم ریختگ ...

آره اصلا قبل بلوغ خیلی خوب بود 

فقط یادم میفته چقد اونموقع ها دوست داشتنی بود دلم میسوزه 

الان واقعا وحشیه 

منم اره فک میکنم واسه هورموناش و ایناست ، چشم حتما 

سلام عزیزم منم یه برادر دارم که 9 سال ازم کوچیکتره ناخاسته بوده بعد از 4 تا بچه پشت سر هم دوتا دا ...

وااای چرا واقعا پسرا اینجورین 

ناامید دارم میشم ازشون 

سر هیچی 

مثلا یهو میاد میگه ها چیه نگاه میکنی چرا؟ بعد یهو میرنه بعد منم بزنم ادامه دار میشه 

چون زورش زیاده من نمیتونم تلافی کنم 

به اينجور آدم هاى قلدر فقط بايد بى توجهى كرد

جواب قلدرى رو كه با محبت نميدن

بايد سرد باشى و تا يه مدت كه كوتاه هم نباشه بهش محل نديد 

سفت و محكم جلوش وايسيد

يعنى چى كتكم زد !
مگه پسر بايد دست رو دختر بلند كنه ؟

مامان بابات چیکار می کنن اون وسط؟؟ چطور جرات می کنه بزنتت واقعا😐😐😐ی بار زنگ بزن همون موقع پلیس بیاد صورت جلسه کن عین چی میترسه مطمئنم دیگه جرأت نمی کنه:/باید نگاشم نکنی برچی باهاش خوبی؟!

مامان بابات چیکار می کنن اون وسط؟؟ چطور جرات می کنه بزنتت واقعا😐😐😐ی بار زنگ بزن همون موقع پلیس بی ...

مامانم که فوقش فحش بده داداشمو یه ساعت بعدشم میبینم باهم خوش و بش میکنن یعنی انگار نه انگار 

کلا مامان من عاشق داداشمه اصلا نمیتونن قهر بمونن 

بابامم اصلا نیست خیلی کم میبینمش خیلیم بد اخلاقه اصلا نمیشه حرف زد باهاش 

پلیس همیشه میخوام زنگ بزنم ولی آبرومون میره 

بعد منو سرزنش میکنن