2777
2789

و منی ک اسم کنکور میبینم واقعااا کهیر میزنم😭😂

باورت میشه 3سال پشت موندم تا قبول شم؟ پاره شدم قشنگ🥲 

سال اول انقد درگیر مدرسه شدم  برنامم خوب نبود از یجایی ب بعد فقط،برا نهایی خوندم

سال دوم کلی پول مشاور و کلاس دادم ولی هیچکدومش مفت نمی ارزید

سال سوم یه روز رفتم مدرسه از کتابخونه ش کتاب تست بردارم خدا پدر دبیر ریاضی مونو بیامرزه نشست 1ساعت باهام حرف زد یه مشاور معرفی کرد من بهش پیام دادم باهام تماس،گرف و انقد حس خوبی ازش گرفتم همون روز  ثبت نام کردم . هم برنامه عالی بهم میداد هم یکم بخاطر مشکلات خانواده و سرزنش ها ک چرا پشت کنکوری شدی باز تحت فشار اضطراب و افسردگی بودم راجب اونم کلی کمکم کرد. و خداوکیلی خودمم کم کم درست حسابی نشستم خوندم , سحرخیز شدم، ساعت مطالعه م زیاد شد، تو یه روز کمتر از 300تا تست نمیزدم و نهایتا رسیدم ب علوم پزشکی که دیووونش بودم

الانم دانشجو دارو ام و در خدمت شما🫠🚶‍♀️ 

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی ک اسم کنکور میبینم واقعااا کهیر میزنم😭😂باورت میشه 3سال پشت موندم تا قبول شم؟ پاره شدم قشنگ🥲 ...

مبارکت باشه

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

و منی ک اسم کنکور میبینم واقعااا کهیر میزنم😭😂باورت میشه 3سال پشت موندم تا قبول شم؟ پاره شدم قشنگ🥲 ...

از چند به چند رسیدی مبارکت باشه میشه معرفی اش کنی

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

بیشتر بستگی به تلاش خودت داره مشاور معجزه نمیکنه

چرا بنظرم مشاور خیلی تاثیر داره تلاش جدا برنامه یک درست جدا من کلاس میرم و وقت است و اینا ندارم خودمم که نمیتونم برنامه بدم

وای خدا یا من خوشبحالت میشه معرفیشون کنی؟

وای خدا یا من خوشبحالت میشه معرفیشون کنی؟

اره عشقم

فقط باید برم بگردم تو چت هام ببینم شماره رو میتونم پیدا کنم.

پیدا کردم بهت درخواست میدم

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰

از چند به چند رسیدی مبارکت باشه میشه معرفی اش کنی

از سخت ترین عذاب های زندگیم میتونم ب وقتی اشاره کنم ک رتبه سال اولمو میپرسن🤣🤣

سال اول شدم 24891

سال دوم شدم 19003

سال سوم خودمو کشتم شدم 1319😁

برم بگردم شماره مشاور سابقم پیدا کردم میفرسم خصوصی برات گلی

رتبه از چند به‌ چند رسید؟

از سخت ترین عذاب های زندگیم میتونم ب وقتی اشاره کنم ک رتبه سال اولمو میپرسن🤣🤣

سال اول شدم 24891

سال دوم شدم 19003

سال سوم خودمو کشتم شدم 1319😁

مبارکت باشه

ممنونم😍😍😍

حضوری بود مشاورت یا آنلاین؟میشه معرفی لش کنی

سال دوم اره حضوری شهر خودم رفتم ولی اینجورس بودی ک دو سه هفته یبار جلسه داشتیم برنامه میداد ولی عملا پیگری خاصی نداشت. هر وقت خودم حسش بود گزارشامو براش میبردم😐

منم از خدا خواسته نمیخوندم و میرسم پیچوندم🤣💔

سال آخر مشاورم ک بم معرفی کرده بودن تهران بود.

دیگ با اون جلو رفتم و خودشم میگفت خوبی مشاور انلاین اینه چون پیشش نیستی بیشتر نگرانته و هرشب پیوسته باهاش در ارتباطه و راستم میگف خدایی.

گلی من برم شمارشو از چتامون پیدا کنم، هروقت پیدا کردم درخواست میدم بهت