aynas مدیر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 633 عنوان اهوازیا بیان لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 17 پست بنظرتون کدوم بیمارستان دولتی برا سزارین خوبه؟؟؟و هزینه ها رو نمی دونید چقده ؟عصری از دکرم پرسیدم گفت توی فاطمه زهرا ۶ تمن عملت می کنم 1401/04/22 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانودلارام عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1299 مرسی عزیزم بابت راهنمایی هات خواهش میکنم انشالله زایمان راحت وبی خطر داشته باشی ونی نیتو صحیح وسالم بغل بگیری نفست اللهیه برام دعا کن امام رضا منو بطلبه من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
aynas مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 633 الان تحت نظر دکتر زنان مگه نیستی؟؟؟ ازهفته ۳۴باید بری بررسی بشی تادکترت باتوجه به شرایطت بهت نامه ب ... چرا زیر نظر سیما طاهر پورم
aynas مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 633 خواهش میکنم انشالله زایمان راحت وبی خطر داشته باشی ونی نیتو صحیح وسالم بغل بگیری نفست اللهیه ... مرسی عزیزم ،ان شاءالله ک بزودی امام رضا می طلبت