2777
2789
عنوان

بیایید لطفا

51 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها،من از وقتی امیکرون گرفتم و واکسن زدم حالم بده،یا قلبم درد میگیره یعنی گاهی میسوزه همش فکرمیکنم قلبم مشکل داره،ولی آزمایش و همه چیم خوبه،گوشام زنگ میزنه ولی دلیلی نداره،دستم گاهی سنگین میشه گاهی خوبه،همه دکتری هم رفتم و چیزیم نبوده،ولی بازم نگرام،کسی مثل من بوده؟؟؟؟؟

منم همین مدلی بودم بعداز کرونا 

همش از کمبود ویتامینه چون بعداز کرونا به شدت افت میکنه 

کافیه ویتامین سی ویتامین دی امگا ۳ ویتامین e و چیزای مقوی مصرف کنی خودت متوجه میشی

Live the moment now 
منم همین مدلی بودم بعداز کرونا  همش از کمبود ویتامینه چون بعداز کرونا به شدت افت میکنه  ...

ممنونم عزیزم،خیلی کمکم کردی،جوابت انشاا...به دردم میخوره،من همش ضعف دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سیستم ایمنی بدن  بعداز کرونا شدید ضعیف میشه  من هم بعداز خوب شدن سردرد میگرفتم گوشام درد میکرد زنگ میزد هم شدید عضلاتم دچار گرفتگی میشد و به شدت ریزش مو داشتم تمام مشکلات با قرص های ویتامینه ویه مدت تغدیه مقوی درست میشه

Live the moment now 
خب سیستم ایمنی بدن  بعداز کرونا شدید ضعیف میشه  من هم بعداز خوب شدن سردرد میگرفتم گوشام در ...

آره دقیقا منم همینطورم،ازبس ضعیف شدم همش فکرمیکنم یا ام اس دارم یا قلبم مشکل داره یا خیلی مریضیای دیگه،ولی با حرفهای شما واقعا قوت قلب گرفتم،ممنونم😍

آره دقیقا منم همینطورم،ازبس ضعیف شدم همش فکرمیکنم یا ام اس دارم یا قلبم مشکل داره یا خیلی مریضیای دی ...

نگران نباش من سه بار کرونا گرفتم بعداز هربار  هم همین مشکلاتو داشتم  

در صورتی که من خودم قبلا هم ۵ سال پیش دکتر گفت  مشکوک به ام اس هستی اما دوران کرونا با مصرف ویتامین اینا حالم اوکی شد

Live the moment now 
نگران نباش من سه بار کرونا گرفتم بعداز هربار  هم همین مشکلاتو داشتم   در صورتی که من خودم ...

خداراشکر که خوب شدی،دکترا فقط بلدن الکی شلوغش کنن،منم اگر بهشون گوش داده بودم الان بایدقرص اعصاب میخوردم