2777
2789
عنوان

اقدام در شب چهارشنبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 66 پست

والا ما نفهمیدیم نطفه بچه هامون کی بسته شد...چند شنبه بود..بچه هام هم خدا را شکر سالم و صالح هستند ..این دیگه به تربیتی که شما می کنید بر می گرده....خودتونو اسیر این خرافات نکنید...دین هم می گه اول عقل بعد تقلید

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
نگاه کردم امپولش hmgبود تا حالا شما تزریق نکردی؟ و این که دیروز دو تا تخمک داشتم ب نظرت چند ساعت تو ...

چرا زدم. برای رشد فولیکول هست. بالغ تر شدنش... 

بعدش امپول hcg میدن که ازاد بشه... بعد از امپول hcg بهترین فرصت واسه اقدامه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسخه رو برای من بفرست...  امپول هاش ام جی ازادسازی نیست. شاید فولیکولت کوچیک بوده دکتر این رو ...

گفت یکی از تخمک هات اندازه اش ۱۹ یکی ۲۰ نمیدونم چ جوریه ولی گفت دو تا تخمک خوب داری

والا ما نفهمیدیم نطفه بچه هامون کی بسته شد...چند شنبه بود..بچه هام هم خدا را شکر سالم و صالح هستند . ...

حرفت درسته ولی ادم میترسونن میگن بچت کم هوش میشه ۶ انگشتی میشه منم ترسیدم  نمیدونم چیکار کنم

شما باور کن عزیزم ... من یادم نمیاد اصلا قدامام چنشنبه بوده ینی دکتر مسلمان نیست ک گفته  

به مسلمانی نیست که... به باور و ایمان قلبیه... بعضی ها همه دین رو رعایت نمیکنن... بعضی ها فقط واجبات... بعضی ها مکروهات رو هم رعایت میکنن.. اقدام تو شب چهارشنبه حرام نیست که. مکروهه. بهتره انجام نشه... یا صدقه بدن و اقدام کنن... 

دکترا مسلمان هستن اما حجاب رو که واجبه هم خیلی هاشون رعایت نمیکنن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
والا ما نفهمیدیم نطفه بچه هامون کی بسته شد...چند شنبه بود..بچه هام هم خدا را شکر سالم و صالح هستند . ...

۳ ماهه ک در حال اقدامم ولی خب امشب دکتر گفت نزدیکی کن ک سه شنبه بود منم نزدیکی نکردم نمیدونم کارم درست یا اشتبته

حرفت درسته ولی ادم میترسونن میگن بچت کم هوش میشه ۶ انگشتی میشه منم ترسیدم  نمیدونم چیکار کنم

۶انگشتی میگن شب عید قربون...عید قربون یه شب توی ساله اما چهارشنبه که هر هفته است ....به دلت بد نیار...

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
تو جای من بودی چیکار میکردی

فردا صبح بعد از طلوع افتاب اقدام کن. تو که امپول ازادسازی هم نزدی! اگه شوهرت صبح زود میره لگو یه ساعت مرخصی بگیره. 

دکترا چطور مریض رو توجیه نمیکنن...؟؟؟ 

نسخه اتم پیگیری کن اشتباه نکرده باشی