سلام من دیروز یعنی دوشنبه رفته بودم دکتر بهم گفت سه شنبه شب اقدام کن ولی از نظر شرعی مشکل داره ب نظرتون چیکار کنم؟تخمک هام هدر نره ؟امروز صبح امپول hmgهم زدم
والا ما نفهمیدیم نطفه بچه هامون کی بسته شد...چند شنبه بود..بچه هام هم خدا را شکر سالم و صالح هستند ..این دیگه به تربیتی که شما می کنید بر می گرده....خودتونو اسیر این خرافات نکنید...دین هم می گه اول عقل بعد تقلید
نگاه کردم امپولش hmgبود تا حالا شما تزریق نکردی؟ و این که دیروز دو تا تخمک داشتم ب نظرت چند ساعت تو ...
چرا زدم. برای رشد فولیکول هست. بالغ تر شدنش...
بعدش امپول hcg میدن که ازاد بشه... بعد از امپول hcg بهترین فرصت واسه اقدامه
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
شما باور کن عزیزم ... من یادم نمیاد اصلا قدامام چنشنبه بوده ینی دکتر مسلمان نیست ک گفته
به مسلمانی نیست که... به باور و ایمان قلبیه... بعضی ها همه دین رو رعایت نمیکنن... بعضی ها فقط واجبات... بعضی ها مکروهات رو هم رعایت میکنن.. اقدام تو شب چهارشنبه حرام نیست که. مکروهه. بهتره انجام نشه... یا صدقه بدن و اقدام کنن...
دکترا مسلمان هستن اما حجاب رو که واجبه هم خیلی هاشون رعایت نمیکنن
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
فردا صبح بعد از طلوع افتاب اقدام کن. تو که امپول ازادسازی هم نزدی! اگه شوهرت صبح زود میره لگو یه ساعت مرخصی بگیره.
دکترا چطور مریض رو توجیه نمیکنن...؟؟؟
نسخه اتم پیگیری کن اشتباه نکرده باشی