2777
2789
عنوان

اقدام در شب چهارشنبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما شما نوشتی hmg؟ امپول ازادسازی hcg هست. نه hmg.  اگه امپول رو درست زده باشی معمولا 36 ساعت ...

نگاه کردم امپولش hmgبود تا حالا شما تزریق نکردی؟ و این که دیروز دو تا تخمک داشتم ب نظرت چند ساعت تو لوله فالوپ هست؟

میگن شب چهارشنبه بچه مریض میشه مشکل داره و کلا از نظر شرعی مکروه 

والا من یادم نمیاد کی لقاح شکل گرفته این همه ادم‌ناخواسته باردار میشن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
وای بر این افکار پوسیده وای ب مردم زود بار کشورم 

این ها احادیثی هست که از اهل بیت به ما رسیده... افکار پوسیده نیست

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
نگاه کردم امپولش hmgبود تا حالا شما تزریق نکردی؟ و این که دیروز دو تا تخمک داشتم ب نظرت چند ساعت تو ...

Hmg برای آزاد سازی تخمک نیست مال بزرگ شدن فولیکول وتبدیل به فولیکول غالبه،آمپول hcg مال آزادسازی تخمکه.

نگاه کردم امپولش hmgبود تا حالا شما تزریق نکردی؟ و این که دیروز دو تا تخمک داشتم ب نظرت چند ساعت تو ...

نسخه رو برای من بفرست... 

امپول هاش ام جی ازادسازی نیست. شاید فولیکولت کوچیک بوده دکتر این رو داده که بزرگ بشه... سونو دادی؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

آره منم شنیدم شب چهارشنبه نطفه بسته شه خوب نیست!

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه