سلام من دیروز یعنی دوشنبه رفته بودم دکتر بهم گفت سه شنبه شب اقدام کن ولی از نظر شرعی مشکل داره ب نظرتون چیکار کنم؟تخمک هام هدر نره ؟امروز صبح امپول hmgهم زدم
میگن شب چهارشنبه بچه مریض میشه مشکل داره و کلا از نظر شرعی مکروه
والا من یادم نمیاد کی لقاح شکل گرفته این همه ادمناخواسته باردار میشن
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
این ها احادیثی هست که از اهل بیت به ما رسیده... افکار پوسیده نیست
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
نگاه کردم امپولش hmgبود تا حالا شما تزریق نکردی؟ و این که دیروز دو تا تخمک داشتم ب نظرت چند ساعت تو ...
نسخه رو برای من بفرست...
امپول هاش ام جی ازادسازی نیست. شاید فولیکولت کوچیک بوده دکتر این رو داده که بزرگ بشه... سونو دادی؟
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.