2777
2789
عنوان

پریود بعد از قطع شیر دهی

2151 بازدید | 9 پست

خانوما این سومین تایپیک امروزمه در این مورد یعنی هیچکس بعد قطع شیر دهی پریودش نا منظم نشده من امروز روز آخر پریمه ولی تازه شدیدتر شده البته این چند روز مثل همیشه نبود خونریزی کمی داشتم در مقایسه با دفعات قبل ولی الان شدید شده

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
مال من نامنظم نشد ۳ ۴ ماه دوره م سی روز شد با شدت کم بعدش مثل قبل بارداری شدم 

من کلن pco ام نامنظم بودم ولی بعد ازدواج دیگه سر هفت روز پاک میشدم الان اینبار نزدیک یک ماهه پسرمو از شیر گرفتم پری شدم الان به جای اینکه خوب بشم شدیدتر شده گفتم شاید به خاطر بهم ریختن هورمونام بعد قطع شیر دهی باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلن pco ام نامنظم بودم ولی بعد ازدواج دیگه سر هفت روز پاک میشدم الان اینبار نزدیک یک ماهه پسرمو ا ...

احتمالش هست دو سه ماهم صبر کنه درست نشد یه سونو بده

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
احتمالش هست دو سه ماهم صبر کنه درست نشد یه سونو بده

ممنون میگم سایت به این بزرگی یه سوال در مورد بارداری زایمان می‌پرسی هیچ جوابی نمی‌گیری حالا اگه تایپیک بی ربط بزنی صد تا پاسخ میدن تایپیک قدیمی ها رو میبینه آدم تاسف میخوره

ممنون میگم سایت به این بزرگی یه سوال در مورد بارداری زایمان می‌پرسی هیچ جوابی نمی‌گیری حالا اگه تایپ ...

آره کلا مسائل حاشیه ای خیلی رو بورسه متاسفانه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
سلام عزیزم. شما پریوداتون درست شد؟

اون موقع که این تایپیکو زدم سه هفته شدید پری بودم آخرش مجبور شدم ال دی بخورم تا پاک بشم دارو های دیگه مثل مفنامیک اسید و ویتامین کا ماما بهم داد فایده نداشت الان بعد اون بعد ال دی دوباره پری شدم سر هفت روز پاک شدم ولی الان دوباره نزدیک دو ماهه پری نشدم البته من برام این بی نظمی طبیعیه 

اون موقع که این تایپیکو زدم سه هفته شدید پری بودم آخرش مجبور شدم ال دی بخورم تا پاک بشم دارو های دیگ ...

ممنون گلم. منم پلی کیستیکم ولی پریودام تقریبا منظم بود قبل بارداری. تو شیردهیم که از ۹ ماهگی پسرم شدم منظم بود. حدود ده روزه پسرمو از شیر گرفتم سر وقتم پریود شدم ولی مثل همیشه نیس هی قطع و وصل میشه.زیاد و کم میشه. البته امروز روز چهارممه