2821
2789
عنوان

یه چیز عجیب...

229 بازدید | 26 پست

تا آخر بخونید

دیروز یا پریروز بود که تایپک زدم از کسی ک دوسش داشتم جدا شدم بعد یکی از کاربرای سایت یه روش برای فراموش کردنش داد...اولیش این بود ک ۱۵دقیقه پاهامو تو آب نمو بزارم ک انرژی منفی ازم خارج بشه 

مرحله دوم این بود ک تو به مکان آروم بشینم و شخصی ک ازش جدا شدم رو روبه‌روی خودم تصور کنم و دور هر دوتامون یه هاله قرمز رنگ هست و هاله‌ای (حقله‌ی قرمز رنگ) ک دور کسی ک دوسش داشتم با یه قیچی بریده میشه و اون تو سیاهی محو میشه ؛باید سه بار این تصور رو میکردم

بار اول ک همچین چیزی رو تصور کردم بعدش سرم گیج رفت و اون دوباری بعدی هر چی چشمامو می‌بستم اصلا نمیتونستم اون شخص رو روبه‌روی خودم تصور کنم یجورایی ترسیدم 😕

تا حالا رابطه‌ی ناموفقی داشتین؟تونستین فراموش کنید؟

خیلی شکسته شدم از این حالتم شبا دلم براش شور میزنه 😕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین من رابطه عاطفی نداشتم ولی رابطه دوستانه با شخصی داشتم تو تاپیک دوست سمیم هستش داستانش تنها چیزی که کمک کرد بهم برای فراموشیش بلاک کردن اکانتش و پاک کردن شمارش بود و چهره شو تصور کردم رو یه کاغذ که مچالش کردم و انداختمش تو سطل آشغال و شهرداری اومد بردش و بازیافتش کرد و چهرش از بین رفت برام