2777
2789
عنوان

بلوغ و رشد قد

683 بازدید | 45 پست

سلام شبتون بخیر. ببخشید من تازه وارد 15 سالگی شدم و همیشه نگران قدم بودم، قدم 168_169 هست و در طی یک سال اخیر رشد کمی داشتم. پدر 175 و مادرم 164 اما داییم قدش بالای 180 هست. من تقریبا تمام علائم بلوغ رو دارم، سبیل و موهای زائد بدن و کلفت شدن صدا (البته کامل کلفت نشده صدام و هنوز برخی مواقع یهو نازک میشه) ، اما ریش بسیار اندک و تک توک در آوردم میخواستم ببینم باز رشد میکنم؟ بلوغم تموم شده یا هنوز تو سن بلوغ هستم؟ دقیقا از یکسال و ده ماه پیش ۸_۹ سانت رشد کردم . خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم. فامیلامون مسخره میکنن میگن کوتاهی 🥲 . اگه راهنمایی کنید بگید چیکار کنم ممنون میشم 🥲🥲🥲

پسری؟😐

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  کوتاهم؟🥲

هم سن منی

ولی من ۱۶۷ هستمااا😂😂

کوتاه ک نیستی ولی بنظرم جا داری هنوز بیشتر قد بکشی

اگه بری باشگاه و بارفیکس و بدنسازی کار کنی ، جواب میگیری

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

با توجه به قد پدر و مادرت فک نکنم زیاد بلند بشی

نهایت اندازه پدرت بشه قدت

البته اگه از الان تمرینات کششی انجام بدی تاثیر داره

هرکی ما رو خواست حتما یچیزی از ما میخواسته👌💔هرکی هم نخواست، حتما چیزی از ما بهش نمیماسه🙂 دنیا، دنیای بی رحمیه🙃 اینو همیشه یادت باشه تو تنهایی💔
اره فک کنم

ارع پسره

وگرنه اگه دختر باشه چرا باید ریش در بیاره😭🤣🤣🤣