2777
2789
عنوان

رفتارای منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 35 پست
دقیقا ما طلاق عاطفی وا لبته جنسی گرفتیم

وقتی میگی گوشیشوبهت نمیده وحتی رابطه جنسی ندارین

خدای نکرده شایدجای دیگ داره تامین میشه هم ازنظرعاطفی وهم....ان شاالله ک اینجوری نباشه ولی پیگیرش باش

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
تورو خدا کمکم کنین من چیکار کنم اخه 

پولاشو بردار و خرج خودت کن خودتو بزن به بی خیالی البته اگر جدایی در توانت نیست

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا کمکم کنین من چیکار کنم اخه 

نمیشه ک رابطتون همینجوری بگذره و هیچی ب هیچی بشین درست حسابی باهاش حرف بزن دردشو بپرس اصلا خودتو کوچیک نکن فقط بگو مشکلت چیه چرااینجورمیکنی چرااین حرفو میزنی منومیخای یا ن 

وقتی میگی گوشیشوبهت نمیده وحتی رابطه جنسی ندارین خدای نکرده شایدجای دیگ داره تامین میشه هم ازنظرعاط ...

منم میگم اخه مگه ممکنه یه مرد ماهی یکبار رابطه نخاد 

ب اینم فک میکنم شاید ببخشیدااااا خود ا ر ض ا یی 

میکنه مگه میشه ادم نخاد 

با حساب و کتاب پول میده بابا  چشام در میاد تا پول میگیرم ازش

خب هر چی خرج میکنی دو سه برابر بگو مثلا ارایشگاهت پنجاه تومن میشه بگو صد شده اینطوری پول از بگیر

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
با حساب و کتاب پول میده بابا  چشام در میاد تا پول میگیرم ازش

ای بابا پس حسابی زرنگه 

بزور ازش بگیر کلاسی ک دوس داری رو برو کار یاد بگیر بگو‌اگه نمیدی بچهاتو میزارم مهد میرم سرکار 

نمیشه ک رابطتون همینجوری بگذره و هیچی ب هیچی بشین درست حسابی باهاش حرف بزن دردشو بپرس اصلا خودتو کوچ ...

اصلا خودشو خسته نمیکنه میگم حوصله ندارم اعصاب منو خورد نکن 

ده ساله ازدواج کردیم همیشه منو مقصر دونسته تو همه چی منم همش گریه میکنم حرفی بزنم پامیشه منو بزنه

منم میگم اخه مگه ممکنه یه مرد ماهی یکبار رابطه نخاد  ب اینم فک میکنم شاید ببخشیدااااا خود ا ر ...

همون دیگ مردا ازهرچی بگذرن ازاین یه فقره نمیگذرن

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿