2777
2789
عنوان

فرق بیرون و خونه

142 بازدید | 17 پست

بچه ها من خیلی خونه و بیرون برام فرق داره.تو خونه اصلا بم خوش نمیگذره اما بیرون خیلی روحیه میگیرم.سعی میکنم هرشب برم بیرون.شما هم همینطورین؟مجردم و با مامانو بابام زندگی میکنم.با خودشونم میرم بیرون.جای خاصیم نمیرم که فک کنین بخاطر این دوس دارما.اما از بچگی بیرونی بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تو این فصل عاشق خونم.بیرون ک رسما ابپزم من تو خونه اینقدر کیف میکنم ک نگو 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ولی من انقد تو خونه موندم دچار اضطراب اجتماعی شدم

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.
من همین که چندتا ادمم ببینم برام کافیه.تو خونه آخه کسی نیس

خب خودتو سرگرم کن توخونه

من متاهلم تو خونم خودم تنهام همش 

ولی خیلی دوس دارم خونه رو 

صبح تا ظهر دور کارا خونم و آشپزی 

ظهرم استراحت 

عصرام شام آماده میکنم ورزش میکنم گاهی کتاب میخونم اهنگ گوش میدم خلاصه خودمو سرگرم میکنم شبم با شوهرم میشینیم فیلم نگاه میکنیم خیلی خوش میگذره 

اصلا بیرون رفتن دوس ندارم

خب خودتو سرگرم کن توخونه من متاهلم تو خونم خودم تنهام همش  ولی خیلی دوس دارم خونه رو  ...

شاید بخاطر اینه که امید داری شوهرت میاد خونه.به عشق اون به خونه زندگیت میرسی و مسئولیت پذیری.مجرد باشی و نری بیرون به نظرم دلگیره

شاید بخاطر اینه که امید داری شوهرت میاد خونه.به عشق اون به خونه زندگیت میرسی و مسئولیت پذیری.مجرد با ...

این درست 

ولی من مجردیمم همین بودم با مامانم تنها زندگی میکردیم هیچ جا نمیرفتیم اصلا همش خونه بودیم و من دوس داشتم خونه رو بنظرم سرگرمی داشته باشی یه کاری کنی   دلگیر نمیشه خونه واست

چرا؟خوب از حالا شروع کن برو بیرون.منم تنها نمیرم همش با مامانمم

از اونجایی اختلاف سنی زیادی با مامانم دارم اون تمایل به خونه موندن داره منم نه کسی هست ببرتم نه جاییو دارم برم 

حس میکنم افسرده شدم 

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.