2777
2789
عنوان

خیلی دلم از خانوادم گرفته ...

84 بازدید | 4 پست

سلام خوبید روزتون بخیر.  این روزا حالم خیلی داغونه من تک فرزند یه خانواده ثروتمندم که مثل گداهازندگی  میکنن زندگی مادرمو اتیش زدن مادربزرگ و پدربزرگم خیلی ثروتمندن ولی نه دلشون میاد خودشون خرج کنن نه به پدرمادرم نه من پول میدن 

من ازدواج کردم مستاجریم وضع مالیمون ضعیفه حتی ماشینم نداریم 

قراره یه پول زیادی چند میلیارد از یه جایی برسه دست خانوادم میدونم به پدرمم پول میدن ولی بمن نه دلم گرفته راستش حسودیم میشه دلم میخواست منم پول داشتم منم میتونستم برا خودم خونه و ماشین بخرم هرچی دلم میخواد بخرم مسافرت برم ولی نمیدن بغض دارم نمیدونم چیکار کنم 😔😔😔😔

بااجازه استارتر 

یه خانمی چله همگانی دوباره زده منم پارسال بااین چله حاجت روا شدم بازم تواین چله شرکت کردم اگه دوست داشتی شرکت کن 

آثار و بركات سوره مزمل

1) آشتی میان زن و شوهر

2) پیدا شدن گمشده

3) برای فرزند دار شدن

4) ادای قرض

5) افزایش رزق و روزی

6) باطل كردن سحر

7) درمان درد

8)برای محبت

9)برای ثروت

10)برای ازدواج

آثار و بركات سوره طلاق

۱) بهبود بيماري و اداي قرض و بدهکاري

۲) براي تحبيب

۳) براي وسعت رزق

۴) وسعت رزق و روزي

۵)برای محبت

https://chat.whatsapp.com/H95xVukzV9hFlHanGODwBt

‍ همي‍‌شہ وقت‍‌ی ش‍‌دي‍‌دا دل‍‌ت مي‍‌خ‍‌اد ي‍‌ك‍‌ی ح‍‌الت‍‌و بپرسہ ه‍‌يچ‍‌كس وج‍‌ود ن‍‌دار‍ہ :)🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی عزیزم  یه سری فقط  بانک دار هستن منم‌ پدرم داره  ولی فقط برای دیگران

عزیزم بخدا دلم پره خیلی پر خیلی ثروت دارن شاید سی میلیارد باور کن ولی مثل گداها زندگی میکنن مادرمو سوزوندن نابودش کردن با این زندگیشون حتی به منی که نوه اشون هستم نمیدن 

میدونم به پدرمم بدن پدرم هم بهم نمیده 

خیلی حسرت میخورم کاش منم سرمایه دار بودم کاش منم پول داشتم انقد غصه تو دلمه