2777
2789
عنوان

لطفا یکی بیاد بگه چرا کارای خونه ی من تموم نمیشه؟؟ 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 25 پست
احتمالا متراژ خونت کمه. منم الان که خونم کوچیک شده همین مشکل رو دارم قبلا همیشه خونم مرتب بود الان ا ...

آره خونم کوچیکه و حیاط دار کارای حیاط هم هست خیلی کار داره خونه من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی دور و برم تمیز نباشه رشته کار از دستم در میره اصلا نمیتونم خوب رو بقیه چیزا تمرکز کنم😕

قرار نیس کثیف باشه.قرارم نیست برق بزنه.

کارارو تقسیم کن

بچه هانم مسئولیت پذیر میشن

بازم خود دانی

من قبل بچه خوب بود،یبار تمیز میکردی تو روز دیگه تا شب اوکی بود. ولی الان با دو تا بچه نمیشه،الان خو ...

پس چجوری بعضی خانم ها حتی با بچه انقدر خونشون تمیزه؟ زنداییم سه تا بچه داره خونش همیشه مثل گل تمیزه من خیلی احساس بی عرضگی میکنم فکر میکنم نمیتونم خونه و زندگیمو جمع کنم😔

پس چجوری بعضی خانم ها حتی با بچه انقدر خونشون تمیزه؟ زنداییم سه تا بچه داره خونش همیشه مثل گل تمیزه ...

سرزده هم میری خونشون همینه؟

بعضیا زیادی حساسن،خواهر منم همینه ولی اشتباهه،کل عمرشونو میذارن واسه کار

آره خونم کوچیکه و حیاط دار کارای حیاط هم هست خیلی کار داره خونه من

از وسایل اضافیت کم کن دور و بر خلوت شه نظم و آرامش بیشتر و تمیز کاری سریع تر و راحت تر انجام میشه. مثلا  دکوری اگه داری کم کن از تعدادشون . مبل و صندلی اضافی رو رد کن . 

سرزده هم میری خونشون همینه؟ بعضیا زیادی حساسن،خواهر منم همینه ولی اشتباهه،کل عمرشونو میذارن واسه کا ...

آره کاملا میشناسمش یه مدت هم باهاش زندگی کردم مجرد که بودم خیلی زن تمیزیه