2777
2789
عنوان

بطور معجزه اسایی جوشام خوب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن این کارارو برو میکرونیدلینگ خیالت راحتر بشع بعدم تونر و شویندع مخصوص پوستت بگیر 🚶‍♀️ صابون خ ...

من میخام برم ب نظرت خوبه ؟

تن مردو نامرد یکیست زمان میگذرد بفهمی مرد کیست
من میخام برم ب نظرت خوبه ؟

بخدا از وقتی یادم می اومد یعنی فک کنم از ۱۲ سالگی اینا جوش میزدم شدید انقد قرمز و ضایعه حتی پسرای فامیل مسخرم میکردن انقد قرمز و چرکی بود هر راهی بری رفته بودم دکتر رفتم فقط یکم قرمزیش خوب شد هرکاری کردم روتین پوستی ضد جوش خیلی گرون قیمت ماسک ماسک خونگی ینی هرکاری بگی کردم نمیشد بیخیال همه چی شدع بودم ک همین میکرونیدلینگ شنیدم با ناامیدی رفتم ولی خدارو صدهزار مرتبه شکر ک خیلی راضیم انقد پوستم چرب بود نگم برات الان خیلی خوبم بیشتر از یکی جوش نمیزنم اونم خیلی ریز وقتی ک پ هستم خیلی ریز تا دقت نکنی نمیبینی من ک راضیم انشالله توام راضی بشی الان با اعتماد بنفس خیلی بالا بدون کرم پودر فقط با ضدافتاب بی رنگ همه جا میرم همه فامیل دهنشون باز موندع 

Hamı gedər fərq eləməz sən gedərsən ay tutular
بخدا از وقتی یادم می اومد یعنی فک کنم از ۱۲ سالگی اینا جوش میزدم شدید انقد قرمز و ضایعه حتی پسرای فا ...

ممنونم از توضیحاتت ... ببین عزیز من جوشام خوب شده فقط جاش قرمزه و لک شده بعد بگو درد داره یا نه ؟

ممنونم از توضیحاتت ... ببین عزیز من جوشام خوب شده فقط جاش قرمزه و لک شده بعد بگو درد داره یا نه ؟

دیگ چه بهتر گلم برو حتما خیلی عالیه واسه جای جوش نه گلم اصلا اصلا درد نداره بی حسی میزنه اگ خال داری میخای خالتم حذف کنه اذیت میشی ولی جای جوش ک لک شده نه اصلا هیچ دردی احساس نمیکنی 

دیگ چه بهتر گلم برو حتما خیلی عالیه واسه جای جوش نه گلم اصلا اصلا درد نداره بی حسی میزنه اگ خال داری ...

اخ ممنونم ازت دیروز رفتم پاکسازی گف بیا میکرو.. فقط میترسم درد داشته باشه یا بدتر شه .... خدا عمرت بده

اخ ممنونم ازت دیروز رفتم پاکسازی گف بیا میکرو.. فقط میترسم درد داشته باشه یا بدتر شه .... خدا عمرت ب ...

خاهش میکنم گلم نه هیچ دردی نداره گلم فقط مراقبتی ک واسه ۱۰ روز میده رو حتما طبق گفته هاش عمل کن خیلی عالی میشی ❤

سلام من بعد عمل بینیم صورتم کلی جوش زد دو ماه بعدش خوب شد ولی جاش موند بعد پیلینگ هالیوودی انجام دادم من تو یه تک جلسه میتونم بگم ۸۰ درصد جای بخیه صورتم که واسه تصادف بود رفت .

شماره دکترمو میزارم برات کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶.