2777
2789
عنوان

بیاین غیبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو همسرمم یکسال دوست بودیم هر روز بحث داشتیم بیشترم بخاطر حساسو زودرنج بودن وغرور من یبارم ۳ماه جواب تماساو پیاماشو ندادم فکرمیکردم خیلی آدم حسابی ام😒🤕🐣

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
وای این دیگه کیه

به بهونه ناراحتی اعصاب هر روز یجا لنگر میندازه

بیشتر از دست مامانش ناراحتم وقتی بچه ی خودشو راه نمیده وظیفه من نیست که

بخدا باهاش راحت نیستم همش تو خونه معذبم

به بهونه ناراحتی اعصاب هر روز یجا لنگر میندازه بیشتر از دست مامانش ناراحتم وقتی بچه ی خودشو راه ...

بره بجایی اجاره کنه برا خودش اینجوری ک نمیشه آخه 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

دقیقا والا ما بکی از اقوام خیلی از دماغ فیل افتاده خیلی زشت قدش 150 بود این هر دفعه مامانش کلاس میزا ...

الله اکبر 😮😮😮 خدا شانس بده😂 

بقران اگه من جای اون بودم چند معتاد می اومد😂😂😂

قدش ۱۵۰؟قدشو‌مسخره کردی؟ چقد باشعوری عزیزم

مسخره نکردم دختره خودش فکر. میکنه خیلی بلده میخواست بره یه شغلی که حداقل. قد 170 بود بعد من به کسایی که قدشون کوتاه هست توهین نکردم اونو گفتم شما به خودت نگیر