2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ساز مورد علاقتون پیدا کنید و دنبالش برید، 👏

این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی  که فکر میکنند می‌خوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯

فکر خوبیه . فقط صدای دف خیلی بلنده . اگر خونتون کوچیکه و اپارتمانی ممکنه همسایه ها اذییت بشن 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
نه خدا رو شکر خونمون بزرگ و ویلاییه

خو خدا رو شکر . بسی عالی و برو یاد بگیر کیف کن   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
حتما ساز مورد علاقتون پیدا کنید و دنبالش برید، 👏

کلا به یادگرفتن یه ساز  علاقه دارم بین سنتور و دف مرددم ولی فکر می کنم دف برام بهتره.. البته شاغلم و سه تا بچه دارم و زیاد وقت ندارم می گم شاید دف هم وقت کمتری میبره هم هزینه کمتری می خاد

کلا به یادگرفتن یه ساز  علاقه دارم بین سنتور و دف مرددم ولی فکر می کنم دف برام بهتره.. البته شا ...

کجا زندگی میکنید؟

این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی  که فکر میکنند می‌خوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯
ممنون عزیزم... شما هم سازی رو بلدید بنوازید یا کار هنری دیگه ای انجام می دید؟

خودم سه تار دارم میزنم . البته دارم یاد میگیرم . شاغلم هستم .

کرمان

به نظرم حتما به آموزشگاه خوب، تحت نظر یه استاد کاربلد ثبت نام کنید (حتما تاثیر داره!)