2777
2789
عنوان

اگه فقط رژلب بزنی بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 41 پست
برای اینکه یکسریها تمام فکرشون در هر لحظه مسائل جنسی و تناسلیه  ب دلیل باکرگی یا عدم باکرگی می ...

من حس کردم براب ارایش زنونه و دخترونه میپرسن. ولی اره همون مجزد و متاهل قشنگتره. 

ببخشید چرا دختر لحن بدی داره؟

شما تصور کن بیرون هستید و یه خانوم برمیگرده بهت میگه دختری ؟ 

طرف شما رو میبینه و میدونه جنسیت شما چیه .پس این سوال به نظرتون چی میتونه باشه ؟ فقط این تصور رو میاره که میخواد ببینه ایا بکارت دارید یا نه و صرفا برای تشخیص تاهل یا تجرد شما ....نوع بیان زشت هست وقتی که میشه راحت پرسید متاهلی یا مجرد ...

البته اینا تصورات من هست و بر حسب تجربه  از هم صحبتی با  افرادی که  نوع بیان ضعیف دارن  گفتم .شاید در مورد تاپیک اشتباه متوجه شده باشم .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس کردم براب ارایش زنونه و دخترونه میپرسن. ولی اره همون مجزد و متاهل قشنگتره. 

منم خودم همون طور میپرسم 

اما چندان مساله مهمی نیست

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.
نگرانم ضایع بشه صورتم. چون بعضیا رو دیدم رژ میزنن یه جور بدیه. حس میکنم چون بلد نیستن بد درمیاد. منم ...

خوب تو خونه تمرین کن ببین چی بزنی بهت میاد از نت هم میتونی یاد بگیری

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
شما که پوستت سفیده هررنگی بزنی بهت میاد تینت لب هم خیلی ترند شده حالت مایع و کمرنگ تر رژه میتونی رو ...

ممنون تینتو بیخبر بودم . مرسی گفتی.

فقط یکم داخل لبو هم باید بزنم دیگه؟ چون بعضیا دیدم وقتی صحبت میکنن دو رنگ شده رنگ لب خودشون پیداس. رژه  نمیره تو دهنم؟ دی: 

ممنون تینتو بیخبر بودم . مرسی گفتی. فقط یکم داخل لبو هم باید بزنم دیگه؟ چون بعضیا دیدم وقتی صحبت می ...

تینت ها دیر پاک میشن نه نمیره

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
ممنون تینتو بیخبر بودم . مرسی گفتی. فقط یکم داخل لبو هم باید بزنم دیگه؟ چون بعضیا دیدم وقتی صحبت می ...

آره داخل لب هم بزن

آخر سر یه دستمال کاغذی بزار رو لبت و ملایم بچسبون تا اضافی رژ رو بگیره و حالت نرم و ماتی بهش بده

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
ببخشید دوباره، اگه فقط رژ به صورتم بزنم بد نمیشه؟ صورتم خیلی سفیده رنگ نداره.  رژ الیزا جامد ۲ ...

بنظرم بد نمیشه چون من خیلیارو دیدم که پوست سفیدی دارن و فقط رژ میزنن 

من این مارک رژو نداشتم گلی نمیدونم چه رنگیه

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️