2777
2789

یک سالو خورده ایشه..بعدازظهر میخوام ببرمش دکتر.اگه راهکاری دارین که زودتر خوب میشه بگین لطفا🌻

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  

بهترین کار اینکه ببریش دکتر 

اینجا ممکنه هرکسی یه چیز بگه اونوقت خدایی نکرده حالش بدتر شه 

ان شاالله که حالش خوب بشه 🌹

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔
بهترین کار اینکه ببریش دکتر  اینجا ممکنه هرکسی یه چیز بگه اونوقت خدایی نکرده حالش بدتر شه  ...

باشه ممنون عزیزم

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر ببرش اما برای اسهال کشک مثل آب رو آتیشه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

کته با ماست بده موز بده اصلاشیرینیجات وآبمیوه های صنعتی نده آب سیب بده 

میوه های تابستانی هم اسهال رو بیشتر میکنههر بوه های یه چیزی بهترش میکنه 

یه دستور هم دکتر داد گفت سیب رو پوست بکن اگه داری با گوشتکوب برقی اگه نداری با رنده پوره اش کن بذار قهوه ای بشه بده بوه بخوره این خیلی خوبه

دکتر ببرش اما برای اسهال کشک مثل آب رو آتیشه

کشک بساوونم چقدر بهش بدم؟؟

کشک بساوونم چقدر بهش بدم؟؟

اگه کشک حاضری داری یه قاشق بهش بده اگه نه بسابون بهش بده

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
کته با ماست بده موز بده اصلاشیرینیجات وآبمیوه های صنعتی نده آب سیب بده  میوه های تابستانی هم ا ...

ممنون از کمکمت عزیزم حتما

یه وقتایی جلوی اسهالو نباید گرفت. ببر دکتر اگه انتی بیوتیک داد، درمان خانگی هم انجام بده. مثل ماست با عرق نعناع و پودر سنجد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اگه کشک حاضری داری یه قاشق بهش بده اگه نه بسابون بهش بده

ممنون از کمکت گلی

ممنون از کمکت گلی

قربونت انشالله که کوچولوت سریع خوب بشه

یه وقتایی جلوی اسهالو نباید گرفت. ببر دکتر اگه انتی بیوتیک داد، درمان خانگی هم انجام بده. مثل ماست ب ...

ممنون دوست عزیز