2777
2789
عنوان

شوهر خیالی من

1888 بازدید | 20 پست

شوهری که ارزوش داشتم با شوهری که دارم قد یه دنیا متفاوته 

همه ارزوهام روش خاکستر پاشوند 

یه ماهی میشه همش به شوهر خیالی که مثل چیزی که دوست دارم هست فکر میکنم هر چی بخوام تو رویاهام دارم 

به نظرتون مشکلی داره ادم یه شوهر خیالی داشته باشه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچکدوم از ما اون شوهری که از بچگی تو رویاهامون بوده رو نداریم چون آدم بی نقص وجود نداره

پس با این افکار روح و روان خودت رو نابود نکن سعی کن شرایط رو همونجوری که هست بپذیری

خدایا شکرت🙏

سعی کن واقیتو قبول کنی و اگرم تونستی تغیرش بدی تو خیالت زندگی نکن

قبول کردم ولی کنار نمیتونم بیام دلم میخواد تغییر بدم اما فقط طلاق راه نجاتمه 

دلم میگیره حالم فقط تو رویاهام خوشه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
وقتی هدف فقط اینه یه شوهر بکنید حالا هرچی تا فقط بگید شوووهر کردم تهش همین میشه که پناه به شوهر ...

هدفم شوهر کردن نبودم خیلی سنم کم بود شوهرم دادن 

عزیزم هیچکدوم از ما اون شوهری که از بچگی تو رویاهامون بوده رو نداریم چون آدم بی نقص وجود نداره پس ب ...

اینم درسته ولی خب تا این حد هم دور از انتظارمون نبوده

مگه انتخاب خودت نبود ؟ چن وقته ازدواج کردی ؟

16عقدم کردم19ازدواج نه سنتی بود شوهرم الان تقریبا داره میشه 9سال از عقدم

قبول کردم ولی کنار نمیتونم بیام دلم میخواد تغییر بدم اما فقط طلاق راه نجاتمه  دلم میگیره حالم ...

اگه واقعا شرایطشو داری میتونی جدا بشی.بشو

چون اینجوری پیش بری داغون میشی

خدایا مرسی❤️
اگه واقعا شرایطشو داری میتونی جدا بشی.بشو چون اینجوری پیش بری داغون میشی

شرایط جدایی دارم ولی همچنان منتظر یه معجزه ام

16عقدم کردم19ازدواج نه سنتی بود شوهرم الان تقریبا داره میشه 9سال از عقدم

تو اون 3 سال متوجه نشدی این اونی نیست که میخای ؟

یکم سطح توقعاتتو بیار پایین عزیزم اینطوری راحت تر زندگی میکنی

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .