2777
2789
عنوان

هر کی دلش گرفته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 123 پست
اره اول میگه عاشقش بودم ولش کردم بعد به من میگه واسش بجنگ  خو تو اگه لالایی بلدی چرا خودت خواب ...

چرا نمیفهمی وقتی عشق ت جلوی چشمت میره با یک نفر دیگ ازدواج کنه نمیتونی هیچ کاری کنی وقتی منو پس زد واسه وجود یک نفر دیگ یعنی اون موقع کم سالها گریه کردم فقط التماس ش نکردم که بمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اول میگه عاشقش بودم ولش کردم بعد به من میگه واسش بجنگ  خو تو اگه لالایی بلدی چرا خودت خواب ...

اره دقیقا😂خودشم اعتراف کرد دو جنسس و. گفت شاید از من بدتون بیاد ولی ایول ب خودم ک تو مجازیم ادم شناسم

چرا نمیفهمی وقتی عشق ت جلوی چشمت میره با یک نفر دیگ ازدواج کنه نمیتونی هیچ کاری کنی وقتی منو پس زد و ...

عه تو که گفتی خوذم بخاطر بیماریم ولش کردم الان میگی ازدواج کرد؟ بعدشم تو دو جنسه ای ینی چی؟ ینی هم مردی هم زن؟ 😐

چرا نمیفهمی وقتی عشق ت جلوی چشمت میره با یک نفر دیگ ازدواج کنه نمیتونی هیچ کاری کنی وقتی منو پس زد و ...

میگی دو روزه کات کردم دارم براش گریه میکنم باز میگی سالها فازت چیه 

فک کنم فیلم زیاد میبینی یا شایدم رمان زیاد میخونی 😂داری تعریف میکنی عشقت ازدواج کرد زندگی یکی دیگه رو برا ما که تعریف نکن😂

عه تو که گفتی خوذم بخاطر بیماریم ولش کردم الان میگی ازدواج کرد؟ بعدشم تو دو جنسه ای ینی چی؟ ینی هم م ...

اره برگشته ولی من دچار سندروم افسردگی شدم نمیخوامش دیگ بیشتر از این مه عاشق باشم دیگ بیخیالشم خوشحال میشم دیگ از گذشته نپرسید

اره دقیقا😂خودشم اعتراف کرد دو جنسس و. گفت شاید از من بدتون بیاد ولی ایول ب خودم ک تو مجازیم ادم شنا ...

ن ولی دو جنسه نیست یا پسره یا دختر داره مثلا مسخره بازی میکنه بخنده😐😂ولی مرسی منم خیلی خندیدم😂

اره برگشته ولی من دچار سندروم افسردگی شدم نمیخوامش دیگ بیشتر از این مه عاشق باشم دیگ بیخیالشم خوشحال ...

ااقا باشه تو همه بیماری هارو داری فهمیدیم😂برو جونما حوصلت نیست خدا شفات بده