2777
2789
عنوان

هر کی دلش گرفته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 123 پست

عزیزم اینکه میگی شوهرت دوست نداره رو از خودشم پرسیدی ببینی چی میگه؟ اگه مبگه دوست نداره پس چرا باهات ازدواج کرده

مطمعن باش میتونی آدمی رو عاشق خودت کنی ط یک زنی خیلی قوی تر از این حرفایی

چه بچه باشی چه بزرگ باشی نیاز داری یک نفر عاشقت باشه دوست داشته باشه هیچوقت فکر نکن بزرگ شی اینت از  سرت میپره نه تو نیاز داری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مردا یکم دیر عاقل میشن و میفهمن زندگی یعنی چی معمولا از 25 سالگی کم کم درک میکنن که مسعول یه زندگی هستن تا 30 سالگی که کامل پخته میشن باهاش بشین صحبت کن یا با پیام بگو یا نامه بنویس براش حرفاتو از ته دلت بگو اینطوری بهتره 

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
بالاخره صبح میشه این شب مطمئن باش یه جایی خدا به دل مهربونت نگاه میندازه و مسیر زندگیتو رو به ...

ینی میشه ی روزی منو هم یکی اینجوری دوست داشته باشه🥲 اگه بشه من زندگیمو به پاش میزارم

اگه تو رو نمیخواسته پس چرا باهات ازدواج کرده؟🥺مگه به زور نشوندنش سر سفره عقد؟

کلا بخاطر بچه دار شدن زن گرفته 

ازدواج سنتی بود اصلا همو نمیشناختیم منو بچه بودم و خنگ ،قبول کردم

جریانش طولانیه تو تایپکای اولم گفتم فکر کنم. اصلا تو فاز عاشقی نیست کلا زن گرفته که بچه داشته باشه ی ...

عزیزم امشب که میخوابی بعد از اینکه بیدار شدی لطفا لطفا لطفا از این ورژن الانت خداحافظی کن یک خود واقعیت رو درست کن ولی از نوع عاقل درسته هنوز سنی نداری و بیست سالته ولی بعضی جاها با عقل پیش رفتن ادم رو بی احساس میکنه پس بی احساس شو و بهش بچسب تو اوج بی احساسی بهش بچسب  موهاتو بلوند کن کامپوزیت کن تیپ هایی که هنوز نزدی رو بزن کارهایی رو جلوش بکن که تا حالا نکردی که جذب ت بشه ولی این بار فرق داره ایندفعه تو نباید بازیچه ی احساست بشی فقط با عقل برو جلو وقتی تمرکز ت روی خودت باشه کائنات به تو عشق میده و اطرافیان جذب تو میشن پس وقتی یک م از احساسات کم کنی عشق بیشتری دریافت میکنی چون دیگ دوست داشتن تو به چشم نمیاد