2777
2789
عنوان

چطوری کله پاچه بپزم

222 بازدید | 16 پست

میخوام بهش رب اینا نزنم

آخه این  کله پاچه پزی ها چجوری میپزن اینقدر خوشمره مشه

چجوری بپزم آخه

میخوام فقط پیاز و آب ونمک  کنم  بزارم بپزه

چکار کنم  خیلی هوس کردم😒

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍

بذار تو زودپز نمک فلفل زردچوبه ادویه و..... بزن بذار بپزه! فقط رب نزن

مامان منم رب گوجه نمیزنه معتقده رب گوجه مزه اصلیشو از بین میبره

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایییی رب برا چیشه اخه برا کله پاچه🤕🤕

همــون پیاز و نمک بزنی کافیه حالا یکمم زردچوبه بزنی بد نمیشه🙃

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
بذار تو زودپز نمک فلفل زردچوبه ادویه و..... بزن بذار بپزه! فقط رب نزن مامان منم رب گوجه نمیزنه معتق ...

اوکی مرسی همین کارو میکنم

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍

ابتدا رو گاز کز بده هر جا از کله پاچه که مو داشت رو بعدش داخل یه ظرف بزرگ آب سرد و یخ بریز کله پاچه رو بزار توش تو کم شدن بوش تاثیر داره بعد از یک ساعت تمیز بشورش ....حالا یه پیاز بزرگ رو رنده کن با کمی روغن سرخ کن یه قاشق آرد بپاش تفت بده گوله نشه زردچوبه نمک فلفل سیاه ادویه های خوشبو چوب دارچین کله پاچه رو بنداز آب رو کمتر بریز که بی مزه نشه بعد بزار سه ساعت تو زودپز یا ۶ ساعت تو قابلمه خوب بپزه ..آخر سر زیر گازو زیاد کن نمک بزن آبش غلیظ شه و با لیمو ترش بخورید ...زردچوبه یا زعفران کمی زیاد بزن ...

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
ابتدا رو گاز کز بده هر جا از کله پاچه که مو داشت رو بعدش داخل یه ظرف بزرگ آب سرد و یخ بریز کله پاچه ...

مرسی 

میدونین چه جوری هوس کردم

حشمت فردوس داشت با نوه اش میخورد. وبه به چه چه میکرد

منم دلم کشید خب😋

نمیدونم چ شهری ولی میخورن خورش کله پاچه ام داریم 🤪

😂

نوش جانشون 

من کله پاچه دوست دارم

البته خونگی نخوردم فقط بیرون

ولی تا حالا با رب یا برنج ندیده بودم

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....