2777
2789

میشه یه نصیحت یا توصیه برام بنویسی بعد این اتفاق؟

بعد یکسال رابطه ی اشتباه امشب تموم شد همه چی...هر گوشه ی زندگیم یه اثری ازش هست...چقدر خوشبخته اون دختری که عشق اولش بود و به نظرم نتونست اونو فراموش کنه و واسه همین عاشق من نشد...هر چند خودش قبول نکرد ولی میدونم اینجوری بوده...چقدر دیوونم که دارم به یه دختری که حتی نمیشناسمش حسادت میکنم البته اون دختره م الان پی زندگیشه و شنیدم ازدواج کرده...

به هر حال عاشق من نشد. حالا به هر دلیلی...کاش میتونستم قلب بیچارمو بیارم بیرون بغلش کنم...هر لباسمو با ذوق و شوق برای اینکه ببینه میپوشیدم و تک تک اون لباسا الان خاطره هارو یادم میاره...باورتون میشه حتی دست خمو نگرفتیم و هیچ بغلی نداشتیم و اینهمه دوسش دارم و دلتنگشم؟خدا رحم کرد اینارو نداشتیم وگرنه از اینم وضعیتم بدتر میشد...خداحافظ عشق اشتباه من هر چند بازم امید دارم برگردی و عاشقم بشی ولی میدونم اگه برمگردی دیگه عشقی در کار نیست...اگه تا اینجاسو خوندید لطفا واسم دعا کنید که از فکر و قلبم بره من الان تیکه تیکه م...

متاسفم که این اتفاق افتاد 

تو خیلی محکمی که تونستی چشمتو رو  همه چی ببندی و ارزش خودتو پایین نیاری 

تلاش کن که خودت به تنهایی موفق بشی چون خیلی از ادمایی که باهاشون شروع میکنیم برای همیشه همراه ما نیستن

حالا به هر دلیلی

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم❤️خیلی حرفات بهم آرامش داد

مراقب خودت باش الماس🌱🌱🌱

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

حستو با پوست استخون درک میکنم یکسال حسرتشو کشیدم و دو سال عمرمو براش گذاشتم

عاشقش بودم عین همین حسا که گفتی تجربه کردم

من بوسیدمش و تا یه جاهایی پیش رفتیم باهم

خونه خریدیم ماشین خریدم درست اونجا که رفتیم حلقه هامونو بخریم تموم کرد و دوهفته بعد با یه دختر دهاتی عقد کرد

من موندم و هزار سوال بی جواب...

درست کاری با من کرد که عشق اولش باهاش کرده بود

اگه خدا ارزوتو براورده کرپ ینی داره ایمانتو میسنجه

اگه دیر براورده کرد ینی داره صبر تو میسنجه

اگه براورده نکرد مطمئن باش چیز بهتری برات کنار گذاشته

ارزوی بهترینها دارم برات🧡

خودتو اذیت نکن تو این سختیاس ک رشد می کنیم