2777
2789
عنوان

مامان خواستگارم بهم نگاه نکرد😐

205 بازدید | 13 پست

اولین بار بود همو میدیدیم

مهربون بودا ولی اصلا بهم نگاه نکرد بیشتر با مامانم حرف زد حتی تحصیلاتمو همرو از مامانم پرسید چایی خواست بخوره به مامانم فقط گفت بفرمایید با اینکه رو به روش نشستم

به نظرتون حساسم یا هرکس دیگه بود بهش برمیخورد؟

:)

منم بودم بهم برمیخورد 😕

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم نمیشه قضاوت کرد 

اگه جوابشون اوکی هست یعنی حساس بودی 

درغیر اینصورت نه 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

اره سه چهاربار به مامانم گفت دخترت بخدا مثل دخترای خودمه

همون دیگه شمارو عروسش دونسته خواسته به مادرت احترام بگذاره ولی من خودم نمی‌پسندم اکثرا قدیمی ترها این جوری هستن

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

شاید روش نشده بهتون نگاه کنه. مادرتون همسن و سال خودش بوده با ایشون راحت بوده. مامان منم روز خواستگاری از خجالت به زن داداشم نگاه نکرده بود. هر چی پرسیدیم چه شکلیه، میگفت تو یه نگاه خوب بود ولی روم نشد خیلی نگاش کنم

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸