2821
2789

لایک

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

صبخ زمستونا که برف میومد مامانم بیدارم میکرد میگفت برو مدرسه میرفتم پول خرجیمو خرج میکردم برمیگشتم میگفتم بخاطر برف تعطیل بود بعضی وقتا البته همیشه نه

درخواست دوستی ممنوع

خنده دار برا بقیه گریه دار برا من، امتحان هشت شدم برگموپاره کردم انداختم جلو دفتر معاون اومد گفت برو جمعش کن گفتم نع با غرور. گفت جمع کن برو. اخراجی منم جمع کردم رفتم با داداشم برگشتم داداشم گفت بگو ببخشید منم عین خر عر میزدم آقا غلط کردم ببخشید بعدم رفتم کل حیاطو جمع کردم، ولی خدا رو شکر بقیه تو کلاس بودن خاری و خفتمو ندیدن، یادم اومد قلبم تیر کشید

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خنده دار برا بقیه گریه دار برا من، امتحان هشت شدم برگموپاره کردم انداختم جلو دفتر معاون اومد گفت برو ...

واقعا نمیدونم از تحقیر کردن بچه ها چی نصیبشون شد عقده ای ها

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
واقعا نمیدونم از تحقیر کردن بچه ها چی نصیبشون شد عقده ای ها

🥺

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه بودم

خیلی ساده و مهربون بودم

معلم پیش دبستانیمو واقعا از ته قلبم خالصانه دوسش داشتم واسه همین هر روز دوست داشتم بهش هدیه بدم هر روز مهرهای خونمونو کادو میکردم و میبردم براش. 

یک روز یهو با شادی زیاد گقتم یک هدیه خاص اوردم گفت چی؟ رفتم بازم مهر اوردم.

همونا که تو سجاده خونمون بود هر روز میبردم 

اخه ما مهر و سجاده زیاد داریم. 

بعدها فهمیدم این احساس یک طرفه بوده

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز