2777
2789

سلام دوستان 

چرا من هر زمان سیر میخورم زیردلم ی حالی میشه مثل دلپیچه یا حالتای پریودی.... پیاز هم همینطور میشم البته پیاز کمتر این حالت بهم دست میده کسی تجربه داره ؟

ک

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

سیر جزو خوراکی های ممنوعه ی روده ی تحریک پذیره. احتمالا همونه. 

واقعا ؟شما ای بی اس دارید ؟ 

با سیر هوردن حالتون چطور میشه؟

من هنوز در ارتباط با این بیماری دکتر نرفتم اما خودم علائماشو حس میکنم اینکه یا اسهال یا یبوست ... 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟شما ای بی اس دارید ؟  با سیر هوردن حالتون چطور میشه؟ من هنوز در ارتباط با این بیماری د ...

این سندروم برای هر کسی یه علائمی داره. حتی دو نفر ممکنه علائمشون برعکس هم باشن. من با خوردن سیر مشکلی ندارم ولی همین امروز تو یه مقاله غذاهای ممنوعه رو خوندم که سیر جزو اولین ها بود. مهمترین کار همین کنترل غذاست. باید متوجه بشین چه غذاهایی براتون ایجاد مشکل می کنن. باید بدن خودتونو بشناسین. چون این سندروم معالجه نداره. باید کنترلش کرد. البته اسهال یا یبوست اگه خیلی اذیت کنه دارو هم می دن ولی اگه بتونین با رژیم غذایی کنترلش کنین خیلی بهتره. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
این سندروم برای هر کسی یه علائمی داره. حتی دو نفر ممکنه علائمشون برعکس هم باشن. من با خوردن سیر مشکل ...

خیلی ممنونم مهربان از اینکه جواب دادید من مسائلی پیش امد برام ک نتونستم جواب بدم .

درسته ممنون

سلام من پارسال اینطوری شدم و رفتم دکتر گفت سندروم روده تحریک پذیر.. خیلی اذیت شدم یه عالمه دارو داد که میخوردم ولی تاثیر نداشت همش معده درد و.... خلاصه خیلی اذیت شدم تا توی همین سایت یه نفر که خداخیرش بده گفته بود برا دردهای معده عسل طبیعی رو با پودر دارچین با یکمی آب هر روز ناشتا قاطی کنین بخورین .. من که زیاد اذیت بودم روزی ۲ بار میخوردم ..ولی مستمر و با پرهیز غذایی .. خداروشکر خوب شدم و داروهارو ریختم دور ..الان با خیال راحت سیر و پیاز و نوشابه میتونم بخورم ولی بازم احتیاط میکنم

میشه برا خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین .. ۸ ساله ازدواج کردیم خونه نداریم
سلام من پارسال اینطوری شدم و رفتم دکتر گفت سندروم روده تحریک پذیر.. خیلی اذیت شدم یه عالمه دارو داد ...

عجب 

درسته خیلی ممنونم دوست عزیز از پاسخت