2777
2789
عنوان

پودر موبر _ اگه تجربه دارید بیاید

2219 بازدید | 16 پست

من با شمع و وکس و اینا میتونم اپلاسیون کنم اما چون پر مو ام خسته شدم، حالا اومدم از نوره و پودر موبر استفاده کنم اینم ریشه مو رو شل میکنه اما وقتی پودره رو پوست رو ب خشکی میره که وقت شستنش هست و میشورم ریشه هاش شل شده ولی اینکه زیر آب بگیرم موها بریزه نیست، باید یا لیفی چیزی تیغی بکشم روش دوباره

تجربه ای دارید چیکار کنم؟

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

وقتی زمان گذاشتن پودر موبر تموم شد با یه کاردک پلاستیکی خلاف جهت رویش مو بکش.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره برامنم اینجوریه..برام سواله چجوری پس استفاده میکنن بقبه

آره انقد درگیرم نمیدونم مشکل از منه یا پودر😆

مارکای مختلف هم امتحان کردم

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
وقتی زمان گذاشتن پودر موبر تموم شد با یه کاردک پلاستیکی خلاف جهت رویش مو بکش.

خب زمانش تموم شه که خشک خشک میشه میچسبه

من با عابربانک میکشم رو موهام یه عابر بدرد نخور بردار بکش قشنگ از ته کنده میشه موها 

چه جالب🤩 حتما امتحان میکنم

خب زمانش تموم شه که خشک خشک میشه میچسبه

عزیزم وقتی میگه مثلا به اندازه ۳-۶ دقیقه صبر کن بعد بشور منظورم اون زمانه.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
آره انقد درگیرم نمیدونم مشکل از منه یا پودر😆 مارکای مختلف هم امتحان کردم

اول ایکه ابت باید داغ باشه من کتری میزارم جوش که اومد میریزم توش ،هم میزنم باید مث ماست بشه

فک منم برا شما ابکی میشه

من ۵ دقیقه ای میزارم رو پوستم بعد با یه کاردک میکشم کامل میبره

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

عزیزم وقتی میگه مثلا به اندازه ۳-۶ دقیقه صبر کن بعد بشور منظورم اون زمانه.

از بس موهام کلفته من ولش میکنم تا آخرش ک خشک شه😆

اول ایکه ابت باید داغ باشه من کتری میزارم جوش که اومد میریزم توش ،هم میزنم باید مث ماست بشه فک منم ...

اها من با آب لوله کشی درست میکردم حالا اینبار باید آب جوش بیارم😣

اها من با آب لوله کشی درست میکردم حالا اینبار باید آب جوش بیارم😣

من چند ساله کارم اینه اب جوش کن.با اب لوله از ته نمیبره

پودر رو بریز تو یه کاسه،اب جوش بریز روش،قاطی کن،۱ دقیقه صبر کن تا یکم از داغی بیفته،یکمش رو بزن رو پوستت اگه داغ نیست همو رو بمال😁

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من چند ساله کارم اینه اب جوش کن.با اب لوله از ته نمیبره پودر رو بریز تو یه کاسه،اب جوش بریز روش،قاط ...

امتحان میکنم🤩

من چند ساله کارم اینه اب جوش کن.با اب لوله از ته نمیبره پودر رو بریز تو یه کاسه،اب جوش بریز روش،قاط ...

ببخشید میپرسم..قسمتایی که نمیشه کارت عابرکشید رو باید چیکار کرد😕🥴

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..