2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک ن 

ولی یه دوستی بابام داشت خیلی پوادار بودن بعد یه شب مارا دعوت کردن خونشون اون موقع من کوچیک تر بودم تازه داداش کوچیکم ۲۰ سالش شده بود بعد نشستیم برا دسر اووردنش یچیز اورده بود ک ما تو اونموقع نپیدونستیم چیه یکم ماست بود با سکم بادمجون و توت فرنگی ریخته بود روش داداشمم با یه سیس و فاز عجیبیی (خیلی مغرکر شده بود)😂😂فک کرد خامس اومد بخوره فهمید ماست و بادمجونه میخاست بالا بیاره ولی روش نشد جلو اونا ب زووور خوردش خیلی باحال بود😂😂😂از دسشویی نرفتن بددتر بور

آره یه بار رفته بودیم مهمونی خونه عمم اینا اونارو ما سالی یه بار میبینیم اونا یه دختر و دوتا پسر داشتن بعد من قبلش یه چیزی خورده بودم داشتم میترکیدم ولی صندلی هاش کنار دشویی بود بعد پسراش نشسته بودن خجالت می کشیدم برم و خاب کسی پشت سرویس بهداشتی باشه من راحت نیستم🥴😂

آهای اصغر و صغرا اهای اصغر و کبرا💃💃(اثرات جدید کرونا)⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩

تازه بعدشم تا اخر مهمونی نگه داشتم بعد موقع برگشت گفتم پمپ بنزین وایستیم تا من برم دشویی بعد مامانم گفت خاب مرض داری همونجا میرفتی دیگه🤐🥺حدود سه سال پیش این اتفاق رخ داد😂

آهای اصغر و صغرا اهای اصغر و کبرا💃💃(اثرات جدید کرونا)⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩