2777
2789
عنوان

طلاق و خیانت همسرم

2057 بازدید | 126 پست

خانما به کمکتون نیاز دارم من شوهرم خیانت کرد و کتکم میزد الان دو هفته س خونه پدرمم و فقط طلاق میخام ۶ ماهه ازدواج کردم و بچه هم ندارم . خیلی پشیمونه و اصرار کرد برگردم ولی دیگه بهش اعتماد ندارم همش پیام میداد واتساپمو پاک کردم . بنظر شما شماره م رو هم خاموش کنم چون پبام میده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا فکر نکنی عوض میشه که نمیشه 

برگردی یک مدت کوتاه خودشو خوب نشون میده اما خیالش که راحت شد دوباره همونی میشه که بود .

الان که بچه نداری خودتو نجات بده عاقل باش

اصلا فکر نکنی عوض میشه که نمیشه  برگردی یک مدت کوتاه خودشو خوب نشون میده اما خیالش که راحت شد ...

همین کارو میکنم عزیزم . فقط خاستم بدونم شماره مو خاموش کنم یا بزارم روشن باشه و جوابشو ندم🥺

همین کارو میکنم عزیزم . فقط خاستم بدونم شماره مو خاموش کنم یا بزارم روشن باشه و جوابشو ندم🥺

مسدودش کن ولی هیچ وقت نبخش اینایی ‌کع میگن ببخش درک نمیکنم خیانت واقعا بخششی نداره به هیچ وجه

بله برنگرد منم تو عقد این اتفاق افتاد جدا شدم الان با شوهر فعلیم خداروشکر زندگی خوبی داریم اصلانگرد ...

خداروشکر واقعا خوشحالم که الان خوشبختین چون فقط شما منو درک میکنین چقدر سخته