2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

میشه راهنماییم کنید 

تازه پیج زدم ۸ تا فالوورم بیشتر ندارم😂

والا امیدم ناامید شد 

چیکار کنم 

وقتشو دارم از کجا شروع کردی

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
میشه راهنماییم کنید  تازه پیج زدم ۸ تا فالوورم بیشتر ندارم😂 والا امیدم ناامید شد  چیکا ...

عزیزم اول از فک و فامیل و دوست شروع کردم 

کار من هنری هست ، نقاشی روی پارچه 

از همون دوست و فامیلا خواستم فالوم کنن و حمایت 

همونا هم بهم سفارش دادن و کارامو استوری و پست میکردم 

یکم که جلو رفت شروع کردم به پول دادن به پیج ها که برام تبلیغ کنن که پشیمونم چون تاثیر زیادی نداشت 

بعد زیر پست های بلاگر ها و پیج های بالا کامنت بزار و خودتو تبلیغ کن 

عزیزم اول از فک و فامیل و دوست شروع کردم  کار من هنری هست ، نقاشی روی پارچه  از همون دوس ...

فک و فامیل ما ی مشت خصیصن ب مولا من خیلی دوست دارم دسم تو جیبم باشه 

وقتشو ک دارم اما نمیتونم نظر من اینه 

یکم راهنماییم کنید 

برای من لوازم آرایشی من ک با ۸ تا فالو ور نمیتونم فروش داشته باشم پس پشتی هم نزاشتم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
۳سال ۷۰۰۰ کار من خاصه مشتریای خاص خودشو داره

کارتون چیه؟

فک و فامیل ما ی مشت خصیصن ب مولا من خیلی دوست دارم دسم تو جیبم باشه  وقتشو ک دارم اما نمیتونم ...

خوب باید هی پست بزاری از کارات که هر کی میاد تو پیجت ببینن چی داری 

پست محصولات و مشخصاتشون و قیمتاشون 

خالی باشه که همون ۸ نفر هم میرن ...

خوب باید هی پست بزاری از کارات که هر کی میاد تو پیجت ببینن چی داری  پست محصولات و مشخصاتشون و ...

ینی اولین پست و استارت کنم؟

مرسی

خوب باید هی پست بزاری از کارات که هر کی میاد تو پیجت ببینن چی داری  پست محصولات و مشخصاتشون و ...

بیشتر از عکساش میترسم خوب نباشه 

خوبه عکسام؟

من فک میکنم از افتضاح اون ور تره

بیشتر از عکساش میترسم خوب نباشه  خوبه عکسام؟ من فک میکنم از افتضاح اون ور تره

نه بابا خوبه بزار ، بعد به مرور زمان میاد دستت که چه عکسایی خوبه 

زیر پست هاتم هشتک بزار حتما