2777
2789
عنوان

نهار چی درست کنم.

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم عدس پلو و تن ماهی خواست 😢

خب عدسم بز جدا بپزه بعد قاطی کن اسونه 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
از رب گوجه بشدت بدم میاد 😩😩 وگرنه خیلی پیشنهاد خوب و ساده ای هست ماکارونی 

عیب نداره میگذره این روزا ، ایشالا به سلامتی بغلش کنی😊

کباب تاوه ای هم اسونه اگه باهاش مشکلی نداری😆

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

بادمجون و کدو سرخ کن اینا رو بردار بعد تو ماهیتابه پیاز خلالی تفت بده اگه با خوردن سیر مشکلی نداری یکی دو حبه بزن بعد زردچوبه و خیلی کم رب بعد فلفل دلمه خرد کن توش بعد بادمجون و کدو ها رو بچین تو ماهیتابه و روشون هم گوجه برش حلقه ای بذار درشو بذار نیم ساعت با شعله کم جا بیفته میتونی گوشت چرخ کرده هم بزنی

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
اب هم بزنیم بهش یا نه .. ادویه و رب چی 

نه عزیزم اب برا چی

سیب زمینی رو جدا سرخ کن قارچ رو هم جدا بپز بعد پخته شدن قارچو به سیب زمینی سرخ شده بزن بعد گوجه نگینی اضافه کن به اونا بعد ک یکم باهم تفت خوردن ادویه هاتو بزن 

خیلی خوب مبشه ما خودمون خیلی دوس داریم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
منم حالم از غذا بهم میخوره حالت تهوع میگیرم دیروز شام نخوردم فقط شیرینی جات میخورم

من دیروز صبحونه ماست خوردم نهار و شام هیچی 

همسرم میخواست از بیرون بگیره گفتم هیچی دلم نمیخواد 

باز امروز صبح ماست خوردم 😟دیروز ی بطری دوغ خوردم 

امروز هم دوتا لیوان 

سردیم بشه فکر کنم 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔
من دیروز صبحونه ماست خوردم نهار و شام هیچی  همسرم میخواست از بیرون بگیره گفتم هیچی دلم نمیخواد ...

واسه بچه ات خوب نی ها مامانم سر حامله بودن داداشم فقط ماست خورد بچه خیلی ضعیف بود 

مرسی عزیزم 🌹 برای ناهار درست میکنم حتمن

نوش جونتون عزیزم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟