2777
2789

سلام بچه ها من جمعه حالم بد بود شنبه استخون درد شدید داشتم ففطم همین بود علایمم رفتم دکتر گفت امیکرون شاید باشه ، دارو داد و سرم زدم بهتر شدم . عین سرماخوردگی هست فقط گلوم زیاد خشکه خونی وخراشیده شده صدامم درنمیاد . خودمو قرنطینه کردم نزدیک بچم نمیشم مرتب دستامو می‌شورم مجبوری یوقت چیزی میخوام بهش بدم اول دستام می‌شورم بعد دوتا ماسک هم زدم . خودمم غذا درست میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ان شاالله بهتر باشین غذاهای مقوی بخورین اگر میتونین ی مقدار گوشت ماهیچه کوسفند رو چرخ کنین و چند حبه سیر عرق گوشت بگیرین بخورین عالیه ،جوشونده های گیاهی خصوصا اویشن و پونه کوهی محشره خصوصا برای گلوتون،از میوه ها هم موز و انبه بخورین عالیه اصلا سردیجات مثل شیر و ماست و بستنی و...نخورین اینا برای من جواب داد سوالی داشتین در خدمتم راستی تمام اینایی گفتم به بچه اتونم بدین که سیستم بدنش قوی باشه

خودت مایعات گرررررم زیاد بخور  اصلا نذار گلوت خشک بمونه گلو درد امیکرون وحشتناکه ویتامین ث بخ ...

ممنون عزیزم باشه مایعات مثل چی فقط آب میخورم و چایی چیز دیگه ندارم حتی میوه نداریم ویتامین ث داده دکتر دارم میخورم

سلام عزیزم ان شاالله بهتر باشین غذاهای مقوی بخورین اگر میتونین ی مقدار گوشت ماهیچه کوسفند رو چرخ کنی ...

سلاک عزیزم متاسفانه وضع مالیم جوری نیست بتونم اینا رو بخرم حسابم صفره . فقط ماهی و یکم مرغ دارم که سوپ میپزم .

ممنون عزیزم باشه مایعات مثل چی فقط آب میخورم و چایی چیز دیگه ندارم حتی میوه نداریم ویتامین ث داده دک ...

دمنوش اویشن گل گاو زبان

پونه البته اگه یبوست نداری

پونه کوهی

چایی تنها نخور داخلش زنجبیل دارچین‌زعفران هل از این‌چیزا بریز

میتونی هویج تهیه کنی یه مقدار؟ابشو بگیری برا ریه ات خوبه

گوشت گوسفند اگه داری توی شیشه بپز بخور اب هویج و سیب هم خوبه بخور سردیجات نخور اب سرد مطلقا نخور

ممنون عزیزم باشه پس سرد و گرم میکنم میخورم . هر جوشونده ای درست کنم خوبه بخورم؟

سلاک عزیزم متاسفانه وضع مالیم جوری نیست بتونم اینا رو بخرم حسابم صفره . فقط ماهی و یکم مرغ دارم که س ...

همون مرغت رو سوپ‌کن خیلی خوبه

جو پرک نرم و لعاب داره برا گلوت اگه نداری یکم بخر زیاد نمیشه هزینش

بخور خیلی خوب میشی

من همسرم امیکرون گرفت بیشتر سوپ‌میخورد بخاطر گلوش

کسی از خانوادت نمیتونن بچتو تحویل بگیرن تا خوب بشی

مامانم ۴ماه پیش فوت کرد عزیزم خانواده شوهرمم هم بلانسبت ما به پشمشون نیستیم تو ی دعوا ی مدت پیش گفتن ما بمیریم هم براشون مهم نیست فقط پسر معتادشون مهمه براشون. در ظاهر رابطمون خوبه مامانش فقط پیام میده گاهی فقط در حد پیام محبت داره مثلا می‌دونه اوضاع ما بده پسرش کارنمیکنه من دست تنهام نمیگه بیام بچه رو ببرم یا چیزی براتون بیارم . هر موقع با پسرش خوش باشه میاد فقط

ممنون عزیزم باشه پس سرد و گرم میکنم میخورم . هر جوشونده ای درست کنم خوبه بخورم؟

دمنوش هایی که گرمی هستن

چی داری؟

ببین روزی یکی دو لیوان دمنوش خوردی بسه دیگه بقیه اش رو اب ولرم 

یا چایی با زنجبیلی دارچینی چیزی بخور

اویشن رو یک روز در میان بخور

حتی اویشن دم کن باهاش قرقره کن تف کن بیرون التهاب داخل گلوت رو کم میکنه برا همسرم خوب بود این