2777
2789
عنوان

فلج بلز

540 بازدید | 12 پست

متاسفانه امروز هشت روزه که به فلج بلز مبتلا شدم و عصب سمت چپ صورتم از کار افتاده کسی تجربه داره در این خصوص دکتر مغز و اعصاب اجازه فیزیو تراپی نداده بهم گفته بعد از ۱۳روز باید بری ولی من میترسم بدتر شم

گلم من ۲ سال پیش دچار شدم

بله دکتر درست میگه چون اگ زود بری فیزیوتراپی تاثیر نداره

عزیزم خیالت راحت خوب خوب میشی

فقط ۲ یا ۳ ماه زمان میبره ولی با فیزیوتراپی مثه روز اولت میشی

وقتی جلسه ها رو شروع کردی مرتب صورتت رو با روغن ماساژ بده 

کندر بزار زیر دندون همون سمت و بجووش

خیالت راحت خوب میشی

شاه نشین قلبم👑 چراغ خانه ی دلم🧿 دلم لحظه ای نیست ک هوایت نکند                                        ولی حیف صدحیف ک سرنوشت من و تو میانش هزاران دریا و اقیانوس فاصله هست                         ای شاه قلبم دردانه ی من نکند دلت از دل من کنده شود ک آن روز ینی یاس من                                                                                                     خداوندا ای بخشنده بخشایشگر ای خدای بزرگ جیگرگوشه هام رو به تو سپردم هر جا هستن از بلا دور باشن الهی یا رب تو خودت مواظب عزیزای دلم باش عاقبتشون رو خیر کن و دلشون همیشه شاد  

فیزیوتراپی ک رفتی مرتب برو یه روز رو هم پشت سر نزار

شاه نشین قلبم👑 چراغ خانه ی دلم🧿 دلم لحظه ای نیست ک هوایت نکند                                        ولی حیف صدحیف ک سرنوشت من و تو میانش هزاران دریا و اقیانوس فاصله هست                         ای شاه قلبم دردانه ی من نکند دلت از دل من کنده شود ک آن روز ینی یاس من                                                                                                     خداوندا ای بخشنده بخشایشگر ای خدای بزرگ جیگرگوشه هام رو به تو سپردم هر جا هستن از بلا دور باشن الهی یا رب تو خودت مواظب عزیزای دلم باش عاقبتشون رو خیر کن و دلشون همیشه شاد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من ۲ سال پیش دچار شدم بله دکتر درست میگه چون اگ زود بری فیزیوتراپی تاثیر نداره عزیزم خیالت راح ...

تو همین هشت روز افسردگی گرفتم دو ماه زمان ببره که قشنگ مردم خیلی چیز بدیه خدا سر دشمن آدمم نیاره مرسی از اطلاعات عزیزم

تو همین هشت روز افسردگی گرفتم دو ماه زمان ببره که قشنگ مردم خیلی چیز بدیه خدا سر دشمن آدمم نیاره مرس ...

سلام عزیز.من همسرم گرفت و ضربه ی بدی خوردیم.

همسرم هم رفت فیزیو و خوب شد.

چیزی که واسم سواله اینه که چرا اینجوری شد؟دلیل فلج بلز چیه؟

شما کورتون تزریق کردید؟

سلام عزیز.من همسرم گرفت و ضربه ی بدی خوردیم. همسرم هم رفت فیزیو و خوب شد. چیزی که واسم سواله اینه ...

دکتر بهم گفت اصلا دلیل مشخصی نداره یه نوع ویروسه که تو عصب هفتم مغز خود به خود فعال میشه ولی من کاملا آدم استرسی هستم احساس میکنم از اعصابم شد

راستش یکی دو ماه طول کشید. همسر منم به شدت استرسی هست.بنظرم به استرس مربوط میشه

بله عصبی شدن و استرسی شدن خیلی تاثیر داره یه خانوم دکتری به من گفتن هر کسی که به من مراجعه کرده واسه فلج بلز آخرش به این نتیجه رسیدم که آدم عصبی هستشو مربوط به اعصاب میشه

بچه ی خواهرم همینجور شد نصف بدن فلج شد.‌حتی تو حرف زدنش تاثیر گذاشت و نمیتونست خوب حرف بزنه. اونم دکتر گفت بعد چند ماه خوب میشه نگران نباشید .‌و بعد چند ماه خوب شد.‌اونم گفتن اصلا معلوم نیست از چیه که بعضی ها میگیرن

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست