2777
2789
عنوان

بیاین

87 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها امشب حالم بد بود خونه مامانم هستم یه دفعه گفتم وای حالم بده شوهرم گفت باز شروع شد من کم خونی دارم و فشارم میاد پایین شوهرم میگفت باز شروع کرد بهم میگفت کوفت زهر مار و... بچه رو برد تو اتاق خوابوند نیومد بیرون سر بزنه من حالم چطوره

چند روز دیگه هم به اصرار میریم عروسی خواهرش 

ابن که فکر من نیست کجا برم 

همین الان دارم میلرزم 

شوهر ای شما هم حالتون بده بهتون محل نمیدن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا از منم تا بکی دوماه پیش خوب بود، حالم واسش مهم بود.. اما منم مثل تو شدم، دقیقا امشبم گفتم حالم بده اصلا محلم نداد و شروع کرد ب غر زدن ک چرا شام نمیاری، تا پاشدم خودم تنهایی میز چیدم اومد خورد و رفت ...حتی تشکرم‌نکرد کمکم نکرد ک جمع کنه.. مردا از درد زنا فرارین.. بدشون میاد زن بگه حالم بده..انگار ما از آهنیم

والا از منم تا بکی دوماه پیش خوب بود، حالم واسش مهم بود.. اما منم مثل تو شدم، دقیقا امشبم گفتم حالم ...

خودشون درد دارن باید زن مثل پروانه دورشون بچرخه واقعا داشتم غش میکردم 

آره باردار بودم بیمارستان رفته بودم در گوشم گفت تو همش باید بیای بیمارستان. بستریم کردن تو آی سی یو& ...

چطور دلش اومد آخه 💔خدا بهت صبر بده عزیزم برات دعا میکنم که شرایطتت درست بشه 

خودشون درد دارن باید زن مثل پروانه دورشون بچرخه واقعا داشتم غش میکردم 

میفهممت عزیزم...منم دقیقا توهمبن حال بودم  با کمر درد شدید اما بعضی مردا فقط توقع دارن زن خدمتکارشون باشه و هیچوقتم چیزیش نباشه