2777
2789
عنوان

قید دوستامو زدم .آیا بی جنبه بودم .

335 بازدید | 20 پست

دوستم هر وقت نیاز داشت به درد و دل من شنیدم اش .میشه گفت فقط ی سال و نیم دبیرستانو باهم بودیم بعدشم که کرونا .اون موقع ی بار تاریخ تولدش پرسیدم بهم گفت این دوسال دقیقا یادم بود و همون روز بهش زنگ زدم و تبریک گفتم  خودشم تعجب که من یادمه نمی گم چیز زیادی و شاخی انجام دادم ولی خوب راستش خونواده امم گاها تولد منو یادشون میره و اون حتی نمی دونه من فروردینیم 😁😂 ی استوری تو واتساپ گذاشته بود خیلی فاز منفی داشت و از خودکشی و نامه خودکشی میگفت منم ریپ زدم چیزی شده ؟آخه من خودم خیلی مسائل دارم که تا حالا بروز ندادم.اونم گفت نع ننم گفت خداروشکر تو خوب باشی منم خوبم .بعدش گفت بهتر که بروز ندادی آدما از درد و دل هم سو استفاده می کنن .منم گفتم شاید ولی نگفتنش فرسودات می کنه .راستش دوست داشتم بگه اگه دوست داشتی به من می تونی بگی منم ی ذره سبک می شدم .بعدش احساس کردم دوستی که حتی نتونه اینکارم برات بکنه دوست نیست .از گروه دوستای صمیمی امم لفت دادم و دیلیت اکانت .چون اونام همینطورن و تصمیم گرفتم کلا حذفشون کنم  .احساس نمی دونم خوب یا بدی که آدم می فهمه هیچ کسو و نداره و حتی خونواداشم تا چن سال نهایتا داره با این همه علاقه .😁 الان شمام میاین میگین طولانی بود نخوندم ولی عب نداره 💛🌱

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نفهمیدم چی گفتی

میگم می خواستم باهاش درد و دل کنم ولی پا نداد گفت آدما از درد و دل هم سو استفاده می کنن .من همیشه شنید امش .

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
من تو رابطم با دوستام صمیمیم جوری که از نحوه چت کردنشون میفهمم حالشون چجوریه🙂🙃 البته خیلیا لایقش ...

چه خوبی تو 

متنتو نخوندم و میگم بهترین کارو کردی.دوست فقط خودت.به هیچکس اعتماد نکن باهیچکس دوسن نشو

آخه من با خودمم دوست نیستم 💔

شما دوست پایه ای هستی ولی اون نه

به صورت کلی اگر شخصی رو داشتی که حالت باهاش حتی کمی بهتر میشه رو برای خودت نگه دار 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
میگم می خواستم باهاش درد و دل کنم ولی پا نداد گفت آدما از درد و دل هم سو استفاده می کنن .من همیشه شن ...

ببین تو یکی از همین تاپیکا گفتم دو دیقه پیش 

با یکی صمیمی بودم از خواهر بهم نزدیکتر من اونو واقعا بهترین رفیقم میدونستم مطمئن بودم بهتر از اون هیچ جایی پیدا نمیکنم ولی همون  منو به جون بقیه دوستام انداخت رابطمو با رل قبلیم بهم ریخت :))))) البته اون یه چیزی از زندگیم میدونست که بعد از اون به خودم گفتم هیچ وقت هیچ چیزی از زندگیمو به کسی نمیگم من باهاش درد و دل کردم ولی قصدش یه چیزه دیگه بود حرف دوستت درست بود از این لحاظ

شما دوست پایه ای هستی ولی اون نه به صورت کلی اگر شخصی رو داشتی که حالت باهاش حتی کمی بهتر میشه ر ...

دقیقا .پس الان فهمیدم بحث تفاوت بین ما هستش 💛🌱

دوستای منم همینن،حالشون و اگه نپرسم اصلا من و یادشون نمیاد

برای دوست صمیم تولد گرفتم کادو،کیک و... ۱ و خورده شد با اینکه اون موقع واقعااا نداشتم اما بازم گرفتم گفتم دوستمه

اما اون تاحالا ۳ بار رفته مسافرت یه سوغاتی ساده هم برام نیاورده حتی یک تسبیح هم من راضی ام

الان ۳ روزه بهش پیام ندادم،اونم اصلا انگار نه انگار که من هستم،بقیه دوستان هم همین طور

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

اینکه خوبه حالا

دوست من براش بدترین خاطرمو براش تعریف کردم که بغضم گرفت موقع تعریف ولی اون میخندید و مسخرم میکرد:-) و بعدش هم رفت با کسی که سه سااال منو به بدترین شکل تو مدرسه قلدری میکرد و اذیتم میکرد رفت رفیق شد با اینکه بهش گفته بودم

و خیلی مشکل های بدتر منم با پا شوتش کردم اونور و چقدررر که بهم حسودی کرد;)

ببین تو یکی از همین تاپیکا گفتم دو دیقه پیش  با یکی صمیمی بودم از خواهر بهم نزدیکتر من اونو وا ...

بله خودم درک کردم اینو  ولی درد و دل و مسائل خانوادگی و شخصی  نع می خواستم از احساستم بگم براش . دوست شمام ی اتسان بوده که این همه مدت نقاب زده بوده 💔