2777
2789
عنوان

قید دوستامو زدم .آیا بی جنبه بودم .

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 20 پست
دوستای منم همینن،حالشون و اگه نپرسم اصلا من و یادشون نمیاد برای دوست صمیم تولد گرفتم کادو،کیک و... ...

💔 شاید من و شما خودمون باید خودمون رو یادمون بیاد و خودمونو فراموش کردیم 

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
اینکه خوبه حالا دوست من براش بدترین خاطرمو براش تعریف کردم که بغضم گرفت موقع تعریف ولی اون میخندید ...

عزیزم 😑 پس در واقعا فقط ی انسان حسود بوده که می خواسته آسییب بزنه

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ دوستی ندارم چقدمم حالم خوبه بدون دوست

😍😍 با خودت حال کنی همیشه انشالله

عزیزم 😑 پس در واقعا فقط ی انسان حسود بوده که می خواسته آسییب بزنه

دقیقااا

بزار واست تعریف کنم

میومد میگفت من درس هیچی نخوندم و گند میزنم خب منم دلم خوش میشد منم نمی خوندم تا بگو اون خرخونی کرده داره به من دروغ میگه 

بعد نتایج اومد اون با بهترین نمره ها و من گند زده بودم😑حالا اون پارسال درسش داغون همش به فکر ازدواج بود و من درسامو کامل میگرفتم جدی جدی تیکه مینداخت و چپ چپ نگام میکرد اینقدررر خوشحال میشدم😂

دقیقااا بزار واست تعریف کنم میومد میگفت من درس هیچی نخوندم و گند میزنم خب منم دلم خوش میشد منم نمی ...

حذفش کن برای همیشه .منم ی دوست داشتم چون من رفتم تجربی اونم رفت 😂😂