2777
2789
عنوان

ربطی به هم جنس نداره

538 بازدید | 25 پست

ربطی به هم جنس نداره چه زن چه مرد دفاعی نمیکنم از همجنس خودم اینقدر ک دیدم و شنیدم ترس دارم از همجنسم از ادما از اعتماد داشتن

از اینکه یک درصد به هیچ انسانی اعتماد ندارم خیلی دردناکه!

چقدر خیانت ها زیاد شده!

چرا متعهد نیستیم چرا وفاداری رو بهمون  نشون ندادن

انگشت شمار هست عشقای که پاکن

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

چون دور و زمونه خراب شده اصلا نمیشه به نزدیک ترین کست هم اعتماد کرد

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

خیلی زیاد شده این چیزا و حتی عادی

وحشتناکه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

اره واقعا ادمی که متعهد و وفادار باشه کم پیدا میشه بعضیا اسمشو میزارن عشقو حال میگن تا مجردیم باهمه باشیم هر کاری خواستیم بکنیم تو دلمون نمونه ازدواج کردن میخوان متعهد باشن

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

قبلا پنهان بود الان همه میفهمن و زرنگ تر شدن 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

چون آدمایه این دوره اشتباهاتشون قبول نمیکنن و نمیپذیرن آخر هر اتفاق بدی که باعثش شده باشنم میگن من همینم ، زندگی من به خودم ربط داره و اگه خیلی زورشون بیاد میگن خوشم میاد و ...

درصورتیکه به اسم زندگی من زندگی چند نفر دیگرم به گند میکشن

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
ذات بد نیکونگردد.. همه اینطورنیستن عزیزم

بخدا اصلا پیدا نمیشه همه چشماشون میچرخه شاید انگشت شمار پیداشه وفادار باشن

کسی و وفا داره باید سرتاپاشو طلا گرفت

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
چون آدمایه این دوره اشتباهاتشون قبول نمیکنن و نمیپذیرن آخر هر اتفاق بدی که باعثش شده باشنم میگن من ه ...

اصلا حیا نمونده!!

درک نمونده همین خودمون مازنا هم جنسامون چرا درک اینو ندارن پا نزارن تو زندگی ی زن دیگ!!اینقدر پست هستن ک میان زندگی همجنس خودشونو داغون میکنن

قبلا پنهان بود الان همه میفهمن و زرنگ تر شدن 

خیلی وحشتناک شده 

من خودم زخم خوردم هرگز اون انسان قبل نشدم هرگز اعتمادم برنمیکرده

چون شرف و انسانیت از یادمون رفته

دقیقا شرف  و انسانیت خیلی وقته فراموش شده