بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه لایق باشم حتما عزیزم 💚 ان شالله روزگار به کامت باشه و الهی خوشبختی و موفقیت سهم تون از زندگی بشه.الهی همیشه لبتون خندون و دلتون شاد باشه و اشکی هم اگه از چشاتون میاد اشک شوق باشه😍😍
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ازخدات بخاه بمابچه سالم وصالح ببخشه،چهل ساله شدم وداغونم
عزیز دلم خدای مهربونم خدای همه ماست .همه مون بنده یک خداییم آبجی جونم.ان شالله خدا به زودی بهتون فرزندان سالم و صالح عطا کنه.ناامید نباشید از رحمت خدایی که مهربانترین هست به بندگانش.قطعا حال دلتون رو میبینه و کمکتون میکنه.ناامید نباشید.متوسل بشین به حضرت ام البنین س و پسرباوفاشون آقا قمر بنی هاشم.چله یا کاشف الکرب عن وجه الحسین علیه السلام اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام بگیرین .نذر کنید اگه صاحب اولاد شدین اسم آقا رو بزارین براش یا اسم خانم حضرت زهرا رو.کسی دست خالی برنمیگرده از در خونه باب الحوائج.منم با همین نذر الان مامان امیر عباس هستم .۴۰ شب قبل یا کاشف الکرب خوندن روضه شهادت حضرت عباس بخون برای خودت و با دل شکسته برای آقا اشک بریز.از خدا بخواه به حق دل شکسته و ناامید حضرت ام البنین خدا ناامیدتون نکنه.نذر کن هر سال روز تاسوعا و روز تولد حضرت عباس تا وقتی فرزندت تو این دنیا هست نذری بدین.من این نذر کردم برای پسرم .انشالله که نسل پربرکتی خدا بهتون عطا کنه.ما هم اگه لایق باشم حتما دعاگوی شما هستیم💚💚😘😘
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃