2777
2789
آها 🌹

جدول حل میکنم هی میومد تا آخریادگرفتم معنیشو

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حروفای دیگه بگو

ش راف مثلا

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
خوبه جدول چیزای تازه ادم یاد  میگیره ذهنش باز میشه

آره منم همش چیزایادم میره مثلاوسیله کجاگذاشتم و وو

جدول ورزش ذهنه

دعام میکنی

اگه لایق باشم حتما عزیزم 💚 ان شالله روزگار به کامت باشه و الهی خوشبختی و موفقیت سهم تون از زندگی بشه.الهی همیشه لبتون خندون و دلتون شاد باشه و اشکی هم اگه از چشاتون میاد اشک شوق باشه😍😍

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اگه لایق باشم حتما عزیزم 💚 ان شالله روزگار به کامت باشه و الهی خوشبختی و موفقیت سهم تون از زندگی بش ...

مرسی لطف کردی خیلی♥️منم واست حمد و توحید میخونم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
اگه لایق باشم حتما عزیزم 💚 ان شالله روزگار به کامت باشه و الهی خوشبختی و موفقیت سهم تون از زندگی بش ...

ازخدات بخاه بمابچه سالم وصالح ببخشه،چهل ساله شدم وداغونم 

مرسی لطف کردی خیلی♥️منم واست حمد و توحید میخونم

عزیز دلم.چه مهربونید شما😘😘💚ممنون از لطفت آبجی جون❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیز دلم.چه مهربونید شما😘😘💚ممنون از لطفت آبجی جون❤️

♥️♥️♥️شما مهربونی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
♥️♥️♥️شما مهربونی

دعاکن بزودی خدابمااولادسالم وصالح ببخشه

ازخدات بخاه بمابچه سالم وصالح ببخشه،چهل ساله شدم وداغونم 

عزیز دلم خدای مهربونم خدای همه ماست .همه مون بنده یک خداییم آبجی جونم.ان شالله خدا به زودی بهتون فرزندان سالم و صالح عطا کنه.ناامید نباشید از رحمت خدایی که مهربانترین هست به بندگانش.قطعا حال دلتون رو میبینه و کمکتون می‌کنه.ناامید نباشید.متوسل بشین به حضرت ام البنین س و پسرباوفاشون آقا قمر بنی هاشم.چله یا کاشف الکرب عن وجه الحسین علیه السلام اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام بگیرین .نذر کنید اگه صاحب اولاد شدین اسم آقا رو بزارین براش یا اسم خانم حضرت زهرا رو.کسی دست خالی برنمی‌گرده از در خونه باب الحوائج.منم با همین نذر الان مامان امیر عباس هستم .۴۰ شب قبل یا کاشف الکرب خوندن روضه شهادت حضرت عباس بخون برای خودت و با دل شکسته برای آقا اشک بریز.از خدا بخواه به حق دل شکسته و ناامید حضرت ام البنین خدا ناامیدتون نکنه.نذر کن هر سال روز تاسوعا و روز تولد حضرت عباس تا وقتی فرزندت تو این دنیا هست نذری بدین.من این نذر کردم برای پسرم .انشالله که نسل پربرکتی خدا بهتون عطا کنه.ما هم اگه لایق باشم حتما دعاگوی شما هستیم💚💚😘😘

عزیز دلم خدای مهربونم خدای همه ماست .همه مون بنده یک خداییم آبجی جونم.ان شالله خدا به زودی بهتون فرز ...

جز باباشوهرم

مشکلاتی زندگی زیادی پیش اومدویکیش بچه که منتظریم

سو تاچله یس و و گرفتم

میگم شایدخدا دیگه بامن نیست انقد که مشکل دارم.

بازپناه برخدا واهل بیتش این چله آخرکه گفتیدمیگیرم

دعام کنیدایمانم ضعیف شده میترسم

عزیز دلم خدای مهربونم خدای همه ماست .همه مون بنده یک خداییم آبجی جونم.ان شالله خدا به زودی بهتون فرز ...

چهل شب هرشب صدبار؟