2777
2789
عنوان

بعد دو سال امشب برگشتم نی نی سایت

243 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها ، فکر میکردم سری بعد که بیام نی نی سایت با خبرای خوب میام ولی نمی‌دونستم که اوضاع بدتر از قبل میشه. خدا خوب جواب تحمل هام رو داد . 

بهتون بگم نه مادرم خوب شد نه شوهرم ترک کرد.

۴ماه پیش مامان جووونم رو تو سن ۴۵سالگیش از دست دادم. شوهرم حتی روز دفنش نتونست برسه از بس احمقه خانوادشم بچه رو نتونستن نگه دارن حاضر نشدن یکم به خودشون زحمت بدن تو اون شرایط کنار بچم باشن. بگذریم نمیخوام طولانی بشه .

الآنم امیکرون گرفتم 😂 افتادم تک‌و تنها گوشه خونه. ی مادر داشتم اینجور مواقع به دادم می‌رسید که خدا اونم ازم‌گرفت🥺

شوهرم خیر سرش ۲۰تومن نداشت پول دکتر بهم بده بیکار و بی عار فقط‌میخوابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا مادرتون رو رحمت کنه و بهتون صبر بده

ممنون عزیزم ،خیلی دلم‌گرفته بود بعد دو سال گفتم تایپیک بزنم شاید خالم بهتر شه خیلی تنهام. ی دوست صمیمی دارم اونم فعلا گوشیش خرابه خودشم مشکل داره مامانش مریضه خدا خودش شفاش بده

[QUOTE=244192629]ممنون عزیزم ،خیلی دلم‌گرفته بود بعد دو سال گفتم تایپیک بزنم شاید خالم بهتر شه خیلی تنهام. ی دوست صمی ...[/QUOT

به قول حافظ وین سر شوریده باز آید به سامان غم مخور

خواننده خاموش بودم،همتونو میشناسم  
[QUOTE=244192629]ممنون عزیزم ،خیلی دلم‌گرفته بود بعد دو سال گفتم تایپیک بزنم شاید خالم بهتر شه خیلی ...

چه فایده وقتی که دیر بشه و جوونیم بر باد بره کاش حداقل پول یا خونه داشتم طلاق می‌گرفتم خسته شدم از ی شوهر بیشعور معتاد ازخودراضی .با اینکه اعتیاد داره زندگیم نابود کرده هزار بلا سرم آورده بازم حق به جانب و پررواه 

نمیدونم چی بگم عزیزم اما میدونم که خدا هیچ موقع دیر نمیکنه  حواسش بهت هست

کاش ببینه منم خسته شدم اعصابی دیگه برام نمونده هم جسمی هم روحی روانی داغونم با یه بچه کوچیک چیکار کنم آخه با همچین شوهری که بدرد لایه جرز نمیخوره 

نمیتونی یه جایی بری سرکار؟

دارم کار میکنم ولی حقوقم پایینه مگه با این گرونی الان میشه به جایی رسید وقتی پشتوانه نداری هرچی کار میکنم میدم قسط و خرج خودم وپسرم شوهرم که گاو‌پیشونی سفیده کار نمیکنه که