من با یه پسری تو رابطه بودم اولاش بشدت ابراز علاقه میکرد که اگه باهم باشیم بهم جواب بدی فلان میکنمو اینا بعد یه ماه پیگیری من که جواب دلدم حدود یه ماه بعدش دیدم یه سری معایب خیلی بزرگ داره مثلا اینکه چند سری بین دوستاش و منی ک مثلا باهاش تو رابطه بودم رفیقاشو ترجیح میداداولین دعوامون سرهمون بود من اصلا به این اقا ابراز علاقه نمیکردم تا اینکه گفت باهم باشیم اونم خیلی کم ابراز علاقه میکردم ولی چند سری بصورت مسقیم گفتم حس خاصی بهت ندارم ولی خب براش کادو میخریدم و سعی میکردم تا حد اممان مثل خودش رفتار کنم ولی احساسامو نمیتونستم دروغ بگم یهو کلا بعد یه ماهو خورده ای اخلاقش عوض شد کلا یه ادم دیگه شد کلا نه زنگ نه پیام و همش بی محلی میکرد اصلا چیزایی ک قبلا میگفت دقیقا برعکسشونو انجام میداد بعد منم مثل خودش کردم ولی بعد یمدت چند بار دوباره خودم رفتم سمتش گفت اگه منو میخوای باید همینطوری باهمین اخلاقام بخوای خب من بهش گفتم ک تو عوض شدیو اینا بشدت بی محلی میکرد ولی چند سری دوستاش گفتن از وخای باهم کات کردین خیلی فشار روشه و قرص میخوره و اینا ولی خودش خوب بود پیش من و حالشم میپرسیدم میگفت ک خوبه اصلاااا کامللللل زندگیمبهم ریختهههه چون اولین رابطمم بود و نمیدونم تقصیر کی بود این وسط حتی این مدت یه بارم دلتنگ نشد اون ادمی که هرروز حرفای عاشقانه میزد و بشدت خس ضعف میکنم حس میکنم شاید خیلی بد بودم که نطرش راجبم برگشت این کارارو کرد نمیدونم اگه میتونین کمک کنید یا بگید اصلا چرا یهو اینژور شد🙂