2777
2789

خانما دخترم دوهفتس فقط شیر میخوره ،از ۵ماهگی غذای کمکی میخوره خیلی اشتهاش خوب بود وسوپاشو میخورد الان از این رو به اون رو شده،گاهی بزور بهش میدم دهنشو باز نمیکنه وروشو برمیگردونه ،چرا اینجوری شد؟؟؟؟

سوزش محل رشد دندان

اخه همینجوری هم وزنش کمه غصه میخورم،گاهی بزور بهش غذا میدم چون نگران میشم ازین نخوردناش از دیروز شیرخوردنشم بد شده وگرنه شیر وخیلی خوب میخورد تا کی اینجوری میمونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه همینجوری هم وزنش کمه غصه میخورم،گاهی بزور بهش غذا میدم چون نگران میشم ازین نخوردناش از دیروز شیر ...

عزیزم حتما آب دهنش از مدل هایی هست که محل زخم دندونش رومیسوزونه 

مدارا کن باهاش خیلی گناه داره 

فعلا دستت بند هست چون بعد جلویی ها نوبت آسیاها و نیش هاست که سخت تره 

طاقت خودت رو ببر بالا 

این قضیه برای همه بچه ها هست 

فقط صبر کن وحرص نده خودت رو عزیزم 

مطمین باش کسی دلسوز تر از شما به اون طفل معصوم نیست 

پس قوی باش

دکتر بردین عزیزم از نطر کم خونی چک شده

والاهفته بعد قراره ببرمش دکتر آلرژی چون متاسفانه آلرژی هم داره و شیرخشک ضدحساسیت میخوره ولی دیگه دارم بابت غذا نخوردناش نگران میشم اصلااا نمیخوره ها حتی یکم که دلم خوش بشه

عزیزم حتما آب دهنش از مدل هایی هست که محل زخم دندونش رومیسوزونه  مدارا کن باهاش خیلی گناه داره ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم،اخلاقش خیلی بد نشده قابل تحمله ولی حتی یکمم غذا نمیخوره دلم خوش بشه کلاااا شیر میخوره فقط اونم از دیروز بازی درمیاره سرش

عزیزم حتما آب دهنش از مدل هایی هست که محل زخم دندونش رومیسوزونه  مدارا کن باهاش خیلی گناه داره ...

وقتی بهم میگن ریزه اعصابم بهم میریزه واینکه زحمت میکشم وغذاهاشو نمیخوره و اون عذاب وجدان لعنتی که با وجود نخوردناش بازم غذا درست میکنم براش.نزدیک ۸ماهشه و ۸و۳۰۰وزنشه

قطره آهن و مولتی رو هرروز بهش میدادم تا الان

قطره اهنش و دکتر عوض میکنه من سه تا بچه دارم طه تاشون کم خونی داشتن دکتر بهشون داروی تقویتی داد بچه های خواهرم هم داشتن مشکل خاصی نیست اکثر بچه ها کمخونی دارن دکتر ه ماهگی ازمایش کم خونی میده به بچه ها قطره های خارجی میدن که مولتی ویتامین و اهن و باهم داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وقتی بهم میگن ریزه اعصابم بهم میریزه واینکه زحمت میکشم وغذاهاشو نمیخوره و اون عذاب وجدان لعنتی که با ...

وقتی بچه آدم کوچیکه همه دایه بهتر از مادر میشن 

بچه دوم همینش خوبه که حرف مردم دیگه برات مهم نیست 

به خودت ایمان داشته باش 

هر کس هم ایراد گرفت 

بگو تو ۲۴ ساعته بیا خونه من تر و خوشکش کن ببینم چند مرده حلاجی 

مطمین باش تو از هر بشر دیگری برای بچت دلسوزتری 

حتی مادر بزرگها 

به خودت ایمان داشته باش