2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میخوای بتونی وارد اکانت طرف مقابلت بشی چند تا راه کار داره که باید انجام بدی

خون سردی خودتو حفظ کنی

دوم این کار رو نباید اصلا بی دلیل انجام بدی

عهده انجام این کار برعهده خودته.

هیچ مسئولیتی درقبال من نداره

برو یواشکی در گوشش بگو پسورد اکانتتو بده

ممنون که وقت گذاشتی بخونی

برای نظرهمدیگه ارزش قائل باشیم🙏❤️

مردم آزار دیوونه😁
توروخدادبکید چیکار کنم دارم دیونه میشم

منکه هکر نیستم بلدم نیستم موافق هم نیستم با اینکار

اگه از گوشی خودتم بخوای بری توی اینستای اون ، بهش ایمیل میزنه میگه با یه آی پی دیگه رفتن تو اکانت شما.

خدایا شکر برای نعمت هات ♥️
چرا نکنم ؟

چرا بکنی؟!

هک کردن گوشی یه نفر دیگه ،تجاوز به حریم شخصیشه!

به فرض که داره بهت دروغ میگه و تو کشف کردی ، میخوای چیکار کنی؟

به روش بیاریو اونم انکار کنه؟

به کجا میخوای برسی؟

اگه هر شکی به آدم اجازه تجاوز به حریم شخصی دیگرانو بده که نصف زن و شوهرا باید همو هک کنن!

اینجوری تفتیش کردن کار درستی نیست ، میخوای ولش کنی بهش اعتماد نداری ولش کن!

نمیدونم😔😔😔

خودتو اذیت نکن با این فکرا!

هیچی بدتر از شک نیست عزیز من و بدتر از شک کردن ، موندن توی شَکه!

یا بهش اعتماد کن یا بهش بگو دیگه بهش اعتماد نداری و ازش فاصله بگیر تا سعی کنه اعتمادتو بدست بیاره.

بدونه اون زندگیم جهنمه  ۳ماه قهر بودیم کارم فقط گریع بود انقد لاغر شده بودم همه فک میکردن مریض ...

شوهرته یا دوست پسرت؟

ببین اینجور دوست داشتنه یه آدم ، وابستگیه ناسالمیه که بخاطرش هم خودت اذیت میشی هم اونو اذیت میکنی.

ممکنه اینقدر بهش بچسبی یا محبت کنی یا گیر بدی و کنترلش کنی و چکش کنی که احساس خفگی کنه و ازت فاصله بگیره!

عشق سالم ، دوطرفه و رشد دهنده و شادی آفرینه و باعث نمیشه کسی دیگری رو محدود یا اسیر کنه 

شوهرته یا دوست پسرت؟ ببین اینجور دوست داشتنه یه آدم ، وابستگیه ناسالمیه که بخاطرش هم خودت اذیت میشی ...

دوس پسرم

حرفات درسته 

ولی نمیتونم ازش دل بکنم 

یه بار بهم خیانت کرده اراون موقع حساس شدم

دوس پسرم حرفات درسته  ولی نمیتونم ازش دل بکنم  یه بار بهم خیانت کرده اراون موقع حساس شد ...

پس متاسفانه بازم بهت خیانت میکنه چون میدونه تو اینقدر بهش وابسته ای که هرکاری کنه تحمل میکنی!

اگر قراره خیانتش رو نادیده بگیری پس چرا اینقدر دنبال اثباتشی؟!

تو که عکس العملی بجز یه مدت قهر و مریض کردن خودت ، نشون نمیدی پس ندونی چیکار میکنه ، بهتره!

هروقت تونستی اینقدر برای خودت ، شأنت و شخصیتت ارزش قائل باشی که کسی رو که بودن با دخترای دیگه رو به تو ترجیح میده ، از زنذگیت پرت کنی بیرون ، اونوقت باید دنبال این بگردی که واقعا بهت خیانت کرده یا نه!

ببخشید حرفام تلخه ولی خودتم میدونی درسته و میدونی این راه فقط هدر دادن احساست ، سلامتی روح و جسمت به پای کسی که ارزشی برات قائل نیست...