2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به مسئول داروخونه بگو راهنماییت میکنه 

خودم چند سال پیش استفاده کردم یادم نیست 

و نگران هم نباش اصولا بچه ها در تماس بیشتری با هم هستن امکان داره از هم بگیرن 

منم همینجوری شدم کاری مه میگم بکن اصنم نترس.

برو یه اسپری کامن بگیر.در دهن و دماغتوو قشنگ با پارچه  ببند.اسپری کن رو کف سرت.بع ده دیقه بشور تامام

بعدش بیا دعا کن به جون من

من خودم درگیر شدم دو سال پیش هررررکاری بگی کردم خوب نشد.اینم خودم کشف کردم و جواب داد خداروشکر.شپش دختر همسایه ام با همین کامن خوب کردم

منم همینجوری شدم کاری مه میگم بکن اصنم نترس.برو یه اسپری کامن بگیر.در دهن و دماغتوو قشنگ با پارچه ب ...

وا اون که برای سم زدایی حشره هاست

نکنید این کارو با محلول های مخصوص هم نتیجه میگیرید ممکنه بچه مسموم بشه 

وا اون که برای سم زدایی حشره هاستنکنید این کارو با محلول های مخصوص هم نتیجه میگیرید ممکنه بچه مسموم ...

قشنگگ در دهنش و میبندم با پارچه😂ای خدا بازمدرسع داره میاد و این میره شپشش بیاره

وا اون که برای سم زدایی حشره هاستنکنید این کارو با محلول های مخصوص هم نتیجه میگیرید ممکنه بچه مسموم ...

میدونم عزیزم ولی من زذم و جواب گرفتم نه کچل شدم نه هیچی.دختر همسایه ام خوب شد با همین روش.من هزارتا راه رفتمنتیجه نداد واقعا به سیم آخر زدم و خداروشکر نیم ساعته جواب گرفتم.

اسی جان شما لطف کن اول راهای دوستان و برو اگه مث من جواب نگرفتی بعد برو سراغ کامن