2777
2789

بچه ها کلا با خانواده من خیلی با چارچوب و سرسنگین برخورد می‌کنه 

خیلی کم خونه بابام میاد 

ولی در عوض من زیاد میرم خونه باباش چون اصرار داره زیاد برم البته به دلایلی مجبورم که زیاد برم 

حالا امروز قربونی خونه باباش از ساعت شش صبح رفتم کمک کردم تا عصر ساعت چهار که مامانم زنگ زد بیاید که گوسفند رو سر بریدیم 

خلاصه منو برد خونمون دوش گرفت ریششو زد انگار نه انگار که دیر شده چون یه ساعت بعد اینکه مامانم زنگ زد پاشد 

گفت بریم 

ولی زمانیکه داشتیم میرفتیم خونه بابام سرعتش باور کنید رو 20تا بود منم بلند گفتمش تند برو خب 

آقا بهش برخورد و منو پیاده کرد جلو خونه بابام و رفت 

خیلی ضایع شدم همه جمع بودن خونه بابام و میگفتن پس شوهرت چرا نیومده 

منم گفتمش الان که منم دیگه خونه بابات نمیرم 

شما بگین من چه کار کنم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مشکلش چیه؟

مشکلس این بود که من بلند گفتمش تند برو بهش برخورد

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
چه رفتارش  زشته   عین خودش باش

حالم خیلی بده 

جالب اینه برگشت دوباره خونه پدر شوهرم الان بهش میگن پس چرا برگشتی 

واقعا رفتارش زشته

حالم خیلی بده  جالب اینه برگشت دوباره خونه پدر شوهرم الان بهش میگن پس چرا برگشتی  واقعا ...

ناراحت شدم واقعا 

به نظرم اصلا به روی خودت نیار و به خیییلی عنوان اعتراض نکن 

فقط کم کم عین خودش باش  تند تند نرو  رفتی ام سر سنگین باش 

فکر کنم  ایشون یه مقدار  خودخواه و از خود راضی هست