2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه احساس میکنم زشتم😐😐😐

ولی واقعیت اینطور نیست خیلی خوشگلم همه میگن ولی من خیلی اعتماد بنفسم کلا پایینع از همه چی خجالت میکشم😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
بله و از همین حالا باید رو اعتماد به نفست کار کنی با کتاب ها و مقالات و صحبت های روانشناسا

کاین کارو کردم اما هیچچچچ تاثیری ندارد:((((((

با افتخار شیرازیم:)
من همیشه احساس میکنم زشتم😐😐😐 ولی واقعیت اینطور نیست خیلی خوشگلم همه میگن ولی من خیلی اعتماد بنفس ...

واای منمممممم از چیزایی خجالت میکشم که فکر میکنم هیچکی نمیکشه:(یعنی مطمئنم

وای ک چقدر دوران نوجوانی حساسه،دقیقا سنی هم هست که بهترین فرصته خودتو بالا بکشی از لحاظ تحصیلی شغلی آینده،دقیقا هم همه ی حسای بد دنیا رو داری،دقیقا هم کلی انرژی داری،کاش میتونستم برگردم اون دوران و از نو بسازم!

وای ک چقدر دوران نوجوانی حساسه،دقیقا سنی هم هست که بهترین فرصته خودتو بالا بکشی از لحاظ تحصیلی شغلی ...

نهه والا من هیچ انرژی ندارم

واای منمممممم از چیزایی خجالت میکشم که فکر میکنم هیچکی نمیکشه:(یعنی مطمئنم

😐🥺چرا اینجوری هستیم واقعا؟

من یک سال تو مدرسه طوری ماسک زدم چون میگم ک همش فکر میکنم زشتم بعد دیگ روز اخر ک رفتم امتحان بدم ماسکمو برداشتم چون نفسم بالا نمیومد همه کلاس گفتن چقد خوشگلی خودتی عجب دافی حتی معلما😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
😐🥺چرا اینجوری هستیم واقعا؟ من یک سال تو مدرسه طوری ماسک زدم چون میگم ک همش فکر میکنم زشتم بعد دیگ ...

والا منم بقیه انقدر اعتماد به نفس دارن یه موقع ها حسرت میخورم کاش یکمی اعتماد به نفس داشتم🚶🏻‍♀️💔